Ieseanul aduce vesti din lume

ieseanul.eu

Intr-o lume in care tehnologia pare sa ne ghideze fiecare pas, isi face aparitia si un blog care este dedicat celor care sunt de origine din regiunile iesene, dar nu numai. Blogul Ieseanul aduce o multime de articole interesante pentru cei care sunt pasionati de cultura, de tehnologie sau despre diverse aspecte ale vietii sociale.

Intr-un cuvant, blogul ieseanul.eu este modernitate. Cu toate ca majoritatea articolelor includ aspecte ale vietii sociale, cititorii au sustinut ca este cel mai bun blog, este cat se poate de accesibil, tocmai pentru ca pe cat de simplu este, pe atat de complex este in articolele scrise.

Diversitatea acestora, nu numai ca se aplica pentru orice categorie de persoane, de la tineret si pana la bunici, dar si temele sau categoriile fac ca acest blog sa fie abordabil. Se vorbeste despre cele mai noi curizotati din lumea moderna, despre sanatate, jocuri si tehnologie, dar si despre cele mai interesante stiri ale momentului. Pentru doamnele si domnisoarele, sectiunea de frumusete si relatii este cea mai cautata. Cele mai noi informatii despre cum sa mentii o relatie in 10 pasi sau despre cum sa confrunti problemele de acnee sunt acum dezvaluite pe ieseanul.eu.

Nu scapa nici domeniul de finante, unde inveti cum ai cheltuit banii atunci cand aveai 20 de ani sau cum sa iti faci propriul plan de afacere. Designul simplu, negru pe alb, face ca textele sa fie usor citite si implicit sa reflecte ceea ce lumea asteapta de la o veste.

Casuta de cautare, cele mai recente articole, cele mai recente comentarii sau arhiva blogului se regasesc in partea dreapta a blogului ieseanul, iar partea stanga furnizeaza imaginile si textele articolelor publicate.

Structura de cate 10 articole per pagina face ca blogul ieseanul.eu sa fie unul din cele mai cautate bloguri ale celor care locuiesc in Iasi, dar si pentru localitatile din imprejurimi. Nu este un blog exclusivist, ceea ce inseamna ca oricine il poate accesa in timpul liber, in cautarea de informatii utile sau pentru lectura proprie si personala.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*