Idei pentru iluminarea de exterior

spoturi led

spoturi ledCel mai bun mod de a face ca a ta locuinta sa arate foarte primitoare inca dinainte de a intra in ea, este de a dispune de o iluminare grozava in exteriorul acesteia, in curtea si pe terasa. Un design atragator pentru exteriorul locuintei, pentru spatiul verde si pentru alei, poate oferi o infatisare magnifica intrarii casei tale.

Alegerea de lumini pentru a proiecta o infatisare ospitaliera ansamblului locuintei tale in general este cel mai potrivit lucru ce se poate face. Exista atat de multe idei de instalare a iluminarii de exterior din care poti alege oricand. Sistemul de iluminare cel mai potrivit poate conferi gradinii sau curtii tale un aspect maiestuos.

Iluminarea aleii

Cred ca cele mai multe persoane se gandesc la cum isi vor lumina calea catre locuinta pe timp de noapte, mai mult pentru a crea un aspect atragator al curtii si al elementelor din cadrul acesteia. Pentru asta, a folosi niste spoturi cu led la preturi bune poate fi cea mai inspirata alegere. Una dintre cele mai utilizate idei de iluminare a aleii consta in instalarea de spoturi cu led pentru spatiul exterior.

Poti alege mici trucuri de iluminare pe de o parte si de alta a aleii care duce de la poarta la usa casei si de asemenea de la poarta si pana la garajul casei. Sau poti folosi niste lumini cu led mai mari pentru a crea luminozitate, insa acestea trebuie instalate la distante mai mari datorita puterii ridicate de iluminare. Evita a folosi becuri colorate pentru iluminarea aleii, decat daca nu este Craciun si vrei sa intri in spiritul sarbatorilor.

Iluminarea gradinii

O alta idee pentru iluminarea spatiului exterior este de a stabili un punct de concentrare a luminii in cadrul gradinii tale. Poate fi vorba despre un foisor, despre o banca frumoasa de lemn sau despre un balansoar. Decide-te mai intai pe care zona iti vei axa atentia si iti doresti sa fie luminata pe timp de seara si apoi foloseste cat de multe spoturi cu led iti doresti, in diferite dimensiuni si forme pentru a atrage atentia invitatilor.

Daca dispui in gradina ta de un mic iaz, de o piscina sau de o fantana arteziana ornamentala, atunci iti poti indrepta atentia catre aceste elemente inedite din spatiul exterior. Aceeasi idee este valabila si in acest caz. Luminile sau lampile cu led te pot ajuta sa creezi efectul dorit, oferind esteticitate zonei in cauza, dar si iluminand-o potrivit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*