Idei de cereri in casatorie

logodna
logodna

Alege o data cu un inteles aparte pentru voi doi daca vrei sa iti ceri de sotie prietena sau iubita ta cu care esti de ceva timp impreuna si iti doresti sa treci la pasul urmator cu ea. Poti alege data primei voastre intalniri sau data primului vostru sarut, daca mai tineti minte exact data. Alte date personale care ar putea avea un sens pentru voi si care vor putea face ca cererea in casatorie sa fie mai speciala pot fi si: ziua de nastere, aniversarea unui parinte sau a unui bunic sau o absolvire de facultate.

Ziua Indragostitilor. Aceasta zi este una dintre cele mai populare zile pentru a cere pe cineva in casatorie. O propunere clasica in casatorie poate implica o suta de trandafiri rosii sau albi sau orice alta floare preferata de iubita, o cutie de bomboane de ciocolata sau alte daruri clasice sau poti planui cand vrei o alta metoda unica de a face asta in timpul unor sarbatori romantice.

De Craciun. A-i inmana inelul de logodna drept cadou de Craciun sau a o cere de sotie langa luminitele aprinse si stralucitoare ale bradului de Craciun pot face sezonul de sarbatori de iarna cu adevarat special si mult mai vesel decat de obicei. Poti alege sa faci din aceste sarbatori un moment special sau chiar o poti cere in fata familiei acesteia si a prietenilor pentrun o supriza si mai spectaculoasa.

Propunere de casatorie de Anul Nou. Revelionul este un moment foarte popular pentru proprunerile de casatorie. In timp ce iti dai la o parte toate experientele si fostii anului care trece, ce poate fi mai frumos decat sa fii ceruta de sotie de catre iubitul tau sarmant si de a te angaja intr-o relatie serioasa. Ia in considerare de a face aceasta propunere chiar inainte ca ceasul sa bata ora 12 fix astfel incat si raspunsul ei sa se sincronizeze.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*