Idei de aplicat pentru a avea o gradina superba amenajata cu piatra si lemn

aranjament gradina

La capitolul amenajarea gradinii, lemnul si piatra ies in evidenta. Vorbim de doua materiale naturale, foarte comune in zilele noastre, deci usor de procurat ce iti pot transforma gradina intr-un paradis. Acest lucru este valabil doar in cazul in care le alegi corect si, bineinteles, le si integrezi adecvat in gradina ta.

In cele ce urmeaza iti voi prezenta niste idei pe care le poti aplica chiar in gradina ta, asta da iti doresti una a carei eleganta se contureaza pe baza aranjamentelor din lemn si piatra. Toate recomandarile mele sunt strans legate de magazinul online DecoDepot, decodepot.ro, cel pe care de altfel ti-l si sugerez la capitolul ornamente si decoratiuni pentru gradina din lemn si piatra.

Opteaza pentru un semineu din piatra

Daca dispui de spatiu suficient in gradina ta, alege sa il infrumusetezi prin intermediul unui semineu din piatra. Nu conteaza daca gradina ta este acoperita sau nu, semineul, fiind in piatra, rezista la umiditate si tot ce inseamna actiune a factorilor externi.

Iar, pentru a-i oferi un plus de eleganta si stil, poti aseza in apropierea sa cateva flori la ghiveci. Iti recomand in acest sens ghivecele tot din piatra pentru siguranta. In plus, ghivecele din piatra emana eleganta la superlativ, mai ales daca le achizitionezi pe cele de pe decodepot.ro

Un balansoar poate infrumuseta totul

Prea putine sunt gradinile in care nu exista balansoar sau cel putin un hamac. Ai nevoie de una dintre aceste doua alternative de relaxare, avand in vedere ca scopul tau este sa iti transformi gradina intr-un loc linistit din plin.

Pentru a plusa asupra dozei de relaxare pe care gradina ti-o poate furniza, eu iti recomand decoratiunile de la Decodepot. Vorbim aici de bancuta si casuta pentru zane, dar si de suporturile pentru flori sub forma de scara. Nu uita de masuta de cafea in acest context. Decodepot iti propune varianta din lemn, cu 3 picioare, perfecta pentru a contribui la sesiunile tale de relaxare din gradina.

Multa lumina ambientala, mai ales pe timp de noapte

Este extraordinar de frumos sa te poti relaxa in propria ta gradina chiar si pe timp de noapte. Linistea serii este un factor extrem de important in ceea ce priveste conservarea starilor de liniste interioara.

Cum creezi un cadru idilic? Ei bine, ai nevoie de felinare diverse pe care sa le amplasezi in locuri cheie din gradina ta. Eu ti le recomand pe cele din lemn de pe decodepot.ro. Acestea au dimensiuni diverse, dispun si de acoperile din sticla pentru ca lumina sa se poata dispersa armonios.

Cand ai nevoie de un magazin cu decoratiuni pentru gradina nu uita de recomandarea mea. Daca arunci o privire peste categoria de produse perfecte pentru casa pe care expertii in domeniu ti-o pun la dispozitie, iti vor veni cu siguranta si alte idei in ceea ce priveste decorarea gradinii.

Nu uita ca lemnul si piatra fac o echipa buna impreuna, mai ales atunci cand vine vorba de amenajarea spatiilor exterioare, deci merita sa le integrezi in gradina ta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*