Idei creative de a te razbuna pe un partener infidel

Infidelitatea, adulterul, inselatul, sunt doar cateva dintre cuvintele care descriu lucrul pe care unele persoane le fac sau cel putin le gandesc, persoane care nu sunt in deplina concordanta cu conceptul de monogamie. „Pana si cuiul rugineste intr-o singura gaura” spune zicala preferata a barbatilor adulterini, insa nu este valabil si invers? Ca sa nu rugineasca, poate trebuie schimbat cuiul? Pentru ambele cazuri insa, exista leacuri. Sau cel putin metode de razbunare.

Una dintre cele mai creative metode de razbunare pe un partener infidel va fi prezentata in continuare. Undeva in Marea Britanie, un barbat in jurul varstei de 40 de ani s-a hotarat ca trebuie sa-si lase neaparat familia pentru alta reprezentanta a sexului frumos, macar pentru un weekend. Mare i-a fost stupoarea cand s-a intors din weekend-ul „de vis”. Ce s-a intamplat? Nevasta fericitului barbat s-a gandit la o metoda inedita de razbunare. Cat timp sotul ei era plecat in sejurul cu tanara domnisoara, aceasta i-a scos la vanzare toate lucrurile acestuia, la un pret derizoriu. Evident, in cateva ore tot stocul de haine era epuizat, lasandu-l pe bietul om doar cu hainele de pe el. Adevarata durere nu consta in faptul ca ti-ai pierdut hainele, insa sa ti le vezi purtate de un oarecare pe strada, pare cam sadic.

Si acum, probabil cea mai buna metoda de a-ti face dreptate daca esti femeie si ai fost dezamagita de catre partenerul tau. D. Davis, un barbat din Statele Unite cu o profunda dorinta de a incerca senzatii noi, a inceput sa se intalneasca regulat, nu cu una, ci cu doua femei care-i schimbau mereu dispozitia in bine, prin orice metode necesare. Evident aceste femei erau platite si, ca orice „mercenar”, isi alegeau stapanul in functie de suma pe care i-o ofereau. Asadar, dupa ce nevasta inculpatului a aflat de micul secret al sotului ei, s-a hotarat sa le plateasca pe cele doua domnisoare pentru a-i duce razbunarea la bun sfarsit. Ce-au facut? I-au lipit „bastonul” barbatului de propria burta, cu un adeziv foarte puternic. Evident, toata femeile inculpate au ajuns sa plateasca pentru aceasta in fata legii, insa ce s-a intamplat in continuare cu domnul D. Davis?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*