Huse pentru toate tipurile de telefoane

huse telefon
huse telefon

In timp ce majoritatea huselor de telefon din zilele noastre sunt proiectate in asa fel incat sa ramana fixate pe telefon intreaga zi, tocurile de telefon si husele de tip suport de telefon actioneaza drept niste buzunare protective pentru smartphone-uri si nu numai. Acestea pot include sau nu o curea de sustinere iar telefonul trebuie sa fie scos din husa si tras ca sa poata fi utilizat. De asemenea, unele huse de genul iti pot oferi si siguranta uciderii bacteriilor si germenilor de pe telefon, care se depun acolo in fiecare minut al zilei.

Pentru oamenii care ar prefera sa nu poarte dupa ei un portofel separat, exista un tip de huse de telefon de tip portofel pentru o varietate de smartphone-uri care vin cu unul sau mai multe spatii de pus cardurile, permisul de conducere, buletinul si banii. Aceste huse sunt in mod normal un pic mai greoaie si mai grosolane ca aspect pentru ca nu numai ca actioneaza pe post de portofel, dar de asemenea mentin si telefonul in interiorul lor.

Lipsa vietii bateriei telefonului poate sta drept o problema comuna printre toate genurile de smartphone din ziua de azi. In timp ce acumulatoarele externe USB de baterii pot adauga un surplus de energie bateriei atunci cand sunt puse in functiune, exista de asemenea si un tip de huse de telefon care au acumulatoare de baterii incluse.

Pentru a supravietui si conditiilor putin mai dure de pe santiere si situri de constuctie, unii utilizatori de telefoane pot cauta un si mai mare nivel de protectie pentru mobilele lor cu ajutorul unor huse mai groase pentru telefon. Multe dintre aceste huse de telefon greoaie si incarcate ca aspect se ridica chiar la standarde militare.

Seriile de astfel de huse de telefon sunt printre cele mai bune pentru mobilul tau, protejandu-le impotriva umezeliii, a ploii, a prafului si a altor stricaciuni sau factori exteriori. Unele huse de smartphone sunt chiar si rezistente la apa.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*