Hotia nu este un lucru negativ

Fura inima

Fura inimaEste bine sa furi, ei bine lasa-ma sa reformulez asta pentru tine, este bine sa furi cand nu incalci legea.

Fura timp

Timpul este pretios. Asa ca vreau sa imi dau seama de modalitati de a fura timpul de la anumite proiecte si aplicandu-le la alte lucruri. Cum poti fura cateva minute departe de rufe si sa folosesti acel timp intr-un proiect mai distractiv? Cum poti sa-ti completezi toate actele in jumatate din timpul obisnuit? Tu defapt furi timp si il folosesti pentru un bun mai mare. Poate este sa petreci timp cu familia, sau un proiect care te face sa te simti bine. Indiferent cand poti, gaseste modalitati de a fura timp din activitatile zilnice si sa-l folosesti pentru ceva mult mai placut.

Fura inima unei persoane

Nu incercati cu totii sa fiti Don Juan si sa furati inimele tuturor fetelor ce va ies in cale. Acest lucru nu ar fi recomandabil. Daca nu te-ai indragostit inca, ei bine acest lucru este o rusine. Mi-am gasit iubirea adevarata la 16 ani si am devenit un barbat adevarat. Am lasat tot ceea de ce mi-a pasat in spate pentru a ma casatori cu aceasta fata, ce este acum sotia mea de 4 ani. Se spune ca oamenii ce isi gasesc iubirea adevarata traiesc mai mult. Se spune ca primesc mai multa dragoste, si acesta nu este un lucru rau. Iar aceste sentimente ce dureaza foarte mult de deprimare sau de dorul cuiva, vor disparea cu toate atunci cand ti-ai gasit persoana potrivita.

Fura meserie

Incearca de fiecare data cand lucrezi cu cineva, la un lucru care iti place si stii ca acea persoana exceleaza la aceasta categorie, sa o furi meserie. Sa stai in spatele sau si sa inveti mai multe despre ceea ce faci tu si ceea ce el face mult mai bine ca tine.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*