GxG ChipTuning – tunarea masinii la un alt nivel

Performanta masinii tale este foarte importanta, avand in vedere ca exista o continua crestere a consumului de benzina cand vine vorba de chiptuning. Reglarea cipurilor masinii din unitatea de control electronica poate spori performanta acesteia, indiferent de putere, emisii sau eficienta combustibilului folosit. Avand in vedere ca preturile sunt in crestere in ceea ce priveste combustibilul, ECO Tuning-ul prinde cu pasi rapizi o mare importanta printre detinatorii de autovehicule.

 

Beneficiile utilizarii ECO tuning

Optimizand software-ul unui motor, eficienta lui este adaptata in asa fel incat consumul de combustibil este redus cu 20% in conditii de conducere normale a masinii. Per total performanta masinii este crescuta si are puterea de cuplare imbunatatita. Daca esti genul de sofer care conduce foarte mult, atunci eco-tuningul iti poate aduce extrem de multe beneficii. Acesta se poate realiza atat la motoarele pe benzina, cat si cele pe motorina.

Pe site-ul celor de la GxG ChipTuning, vei descoperi solutiile potrivite de tuning auto, daca doresti sa cresti performanta motorului masinii tale. ECO tuning-ul duce la reducerea emisiilor de noxe, imbunatatind regimul de functionare al motorului din punct de vedere ecologic.

Termenul de eco-tuning se refera la posibilitatea utilizarii chiptuningului in vederea optimizarii cuplului masinii in asa fel incat, in ciuda unei puteri mai mici a motorului, performanta sa ramane aceeasi. Asta duce la reducerea consumului de combustibil. Beneficiile ECO tuningului sunt:

 • cresterea cuplului cu pana la 30%
 • creste performanta motorului cu 30%
 • creste tractiunea si puterea
 • mai multa putere la viteze mai mici
 • imbunatateste eficienta
 • reduce numarul de schimbari de viteze
 • reduce uzura uleiului, franelor, etc.
 • reduce timpului de oprire
 • reduce costurile de intretinere
 • reduce costurile de operare
 • limita electronica a vitezei maxime
 • completeaza sistemele FM existente

 

Economie, calitate si performanta

Cu ECO tuning vei conduce mai relaxat si cu putere mai mare la viteze mai mici. Structura software a sistemului de injectie este modificata pentru a functiona dupa parametri mai specifici conditiilor de utilizare.

In functie de temperatura exterioara, densitatea atmosferica, sarcina utila si calitatea carburantului, precum si modelul de vehicul, sistemul de injectie va deveni mai rapid si mai precis, furnizand cantitatea de carburant potrivita tuturor conditiilor motorului, ajustand corespunzator cantitatea de carburant injectata pentru a avea un amestec cat mai apropiat de amestecul ideal si temperaturi optime si constante in sistemul de evacuare, realizandu-se o mai buna functionare a sistemului catalitic.

In aceste conditii, se poate realiza un consum mai mic de carburant, cu pana la 25% la motoarele Diesel si cu pana la 15% la motoarele cu benzina. Motorul devine mai eficient prin realizarea mai devreme a cuplului si un timp mai avansat al injectiei. Schimband intr-o viteza mai mare mai devreme, chiptuning-ul te ajuta sa economisesti cantitati impresionante de combustibil, fara a pierde din performanta.

Ii poti contacta pe cei de la GxG ChipTuning pentru detalii la numarul 0763998841, de luni pana sambata intre orele 9-19.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*