Goana dupa tehnologie

Vrem sau nu tehnologia face parte din viata noastra, mai mult sau mai putin in functie de cat ii permitem. Poate ca si costul este o alta referinta care pe multi ii lasa sa fie in continuare visatori pe altii ii avanta in lumea magnificului si parca partial a SF-ului. Goana dupa tehnologie aduce insa si usurinta cu care unele lucruri sunt facute. De la accesibilitatea unui volum mare de informatie din indiferent ce domeniu la cumparaturi online, aplicatii de tot soiul iti fac incantarea mai mare si dependenta de telefonul mobil una pe aceeasi masura.

Care sunt pretentiile utilizatorilor in ceea ce priveste orice dispozitiv, prezenta clara a tehnologiei in viata noastra? Cand vine vorba de un telefon mobil rezistenta sta pe primul loc. Din neatentie si din graba care ne caracterizeaza fiecare zi telefonul este de multe ori scapat, zdrobit, spalat din gresala. Nici una din aceste situatii nu mai aduc o sperietura in zilele noastre caci inteligenta sistemului este arma cea mai buna contra unor astfel de situatii neplacute.

Insa o data cu atractia manifestata catre tot ce inseamna tehonlogie pierde teren clasicul. Intr-o nota funny nu mai putem gasi scuze atat de plauzibile in lumea in care telefonul mobil este in permanenta un accesoriu de care dispunem. Gasim mai  usor pe cineva, vorbim mai mult insa de intalnim mai putin. In lumea media ziarele on-line afecteaza intrega presa scrisa; aproape ca nu exista categorie pe care sa nu o fi cuprins. Cartile sunt pe e-book, emisiunile se pot urmari tot online, tehnologia avansata ne poarta in lumea in care bunicii gasesc cu greu adaptarea.

Cu o alta parte buna fiind cea legata de informatie cu cat stim mai mutle detinem cheie unor situatii care ne favorizeaza. Insa in acelasi timp nu ar trebui sa delimitam influenta acestui domeniu in viata noastra?

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*