Genti de calatorie

Poti opta pentru o geanta clasica  sau pentru o geanta de lux pentru calatorii, in functie de preferintele tale si de bugetul de care dispui. Gentile de lux sunt ideale pentru calatoriile de afaceri si sunt cele mai sscumpe din domeniul gentilor si valizelor de calatorie, in timp ce gentile obisnuite sunt mult mai ieftine si mai casual si sunt foarte adecvate pentru calatorii relaxati care fac calatorii de placere.

Genti de lux din piele: Poti gasi o selectie excelenta de genti de lux din piele de la designeri foarte celebri inclusiv de la Prada, Louis Vuitton, Fendi, si multe alte optiuni. Asteapta-te sa platesti intre 1800 si 3000 de $ pe o geanta de lux-insa ai grija de ea si te va tine multa vreme.

Gentile obisnuite de calatorie: Exista o varietate de genti de calatorie obisnuite si mai putin costisitoare, multe dintre care le poti achizitiona  cu mai putin de 50 de $. De a gentile de plastic pentru calatoriile la plaja si pana la gentile cu o gramada de buzunare pentru mai multe lucruri si cu multe modele dragute, poti gasi propria geanta stylish de calatorie desemnata special pentru echipamentul tau. Pentru o infatisare unica si speciala, iti poti chiar crea propria geanta de acasa.

Seturile de calatorie. Daca calatoresti destul de des sau daca faci niste calatorii ce tin mai mult timp, ai putea sa investesti intr-un set de valize de tip troller, cu role si cu manere, dar si cu genti de umar si de mana. Exista o varietate de modele si de culori de ales si din aceasta categorie.

Set de la Samsonite: Un asemenea set cuprinde cam  5 piese de baza in stilul Samsonite, inclusiv  o valizuta de mana mai mica pentru cosmetice. Setul cuprinde de asemenea si o valiza mare pe role, dar si genti de pus pe umar si de pus in spate. Un asemenea set este disponibil pe culoarea negru si este mai putin de 120 de $, la pret.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*