Fotoliul de masaj – pentru o stare de bine pe perioada pandemiei, dar si dupa

Pandemia cu care se lupta populatia la momentul actual are consecinte directe asupra conditiei fizice si psihice a fiecaruia dintre noi. Pentru a stopa raspandirea virusului corona, care deja a facut atat de multe victime in toata lumea, autoritatile au decis sa stam cat mai mult in casa si sa iesim afara doar in situatii de urgenta.

Auto-izolarea, desi este o masura de siguranta, nu poate decat sa ne influenteze negativ, mai ales atunci cand dureaza o buna perioada de timp. Dupa cum spuneam si mai sus, cea mai mare consecinta o manifesta asupra psihicului nostru. Starea de bine este inlocuita de monotonie sau chiar, mai rau, de anxietate si depresie.

Ai grija de corpul tau, dar si de mintea ta, mai ales acum

In ceea ce priveste corpul nostru, cu siguranta si la acest capitol nu stam prea bine. Sedentarismul indelungat are drept consecinta dureri de spate, cervicale, de mijloc, uneori chiar si atrofierea muschilor si dureri de articulatii.

Masajul a fost si este in continuare cea mai eficienta metoda de a combate starile de spirit negative si durerile musculare. Un masaj facut ca la carte ne revigoreaza instant, ne da o stare de spirit buna si ne incarca bateriile. In plus, durerile sunt ameliorate si automat avem o alta pofta de viata.

Cu toate ca majoritatea persoanelor prefera masajul facut de catre profesionisti in cadrul unor saloane dedicate, in special acum, cand toate si-au inchis portile, avem o solutie mult mai la indemana: fotoliul de masaj.

Masatto duce masajul la un alt nivel

In acest sens, Masatto ne pune la dispozitie o gama de fotolii de masaj profesionale, cu ajutorul carora sa ne imbunatatim viata in general. Nu trebuie sa ne gandim ca fotoliile de masaj sunt inaccesibile tuturor. Acestea vin sub diverse modele, avand preturi mai mici sau mai mari, astfel incat sa impace pe toata lumea.

In cadrul magazinului Masatto regasim si modele star, de ultima generatie, facute dupa ultimele tehnologii in domeniu, fiind singurii distribuitori acreditati.

Un fotoliu masaj profesional are o multime de avantaje, spre deosebire de masajul facut de un maseur. In primul rand, sedinta de masaj se desfasoara in intimitatea casei noastre, nu este necesara deplasarea la un salon. Putem spre exemplu sa vizionam serialul preferat sau sa ascultam muzica ce ne place in timp ce fotoliul isi face treaba. Asadar, in aceasta perioada in care stam izolati, este alegerea perfecta.

In al doilea rand, noi singuri stabilim cat de des vom avea parte de masaj, momentul din zi in care il vom face si, mai ales, durata lui. Putem spre exemplu sa avem parte de 15 minute de concediu in fiecare zi, asa cum spune echipa Masatto.

Un alt avantaj se refera la faptul ca necesita o singura investitie pe care o facem la inceput, nemaifiind nevoie de alte costuri ulterioare. Atunci cand alegem sa mergem la diferite saloane pentru masaj, platim pentru fiecare sedinta in parte.

Avantajele sunt numeroase si, puse in balanta, vom ajunge la concluzia ca nu vom simti nicaieri confortul si relaxarea pe care o vom simti daca optam pentru masajul facut acasa intr-un fotoliu profesional.

Pentru a afla mai multe detalii despre beneficiile unui fotoliu de masaj si produsele din oferta, accesati site-ul magazinului Masatto si veti gasi acolo toate informatiile necesare.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*