Fidelizarea clientilor

cos cadou paste
cos cadou paste

Fidelizarea clientilor nu este numai o idee rutiniera, care se pune in practica pentru a-ti atrage clientii si pentru a-i pune pe lista clientilor pe care deja ii detii, ci este si o idee legata de umanism, de recunostinta, de multumire si de apreciere a relatiei pe care o au acestia cu firma sau cu produsele unui anumit brand.

Ca orice firma ce se respecta si care isi doreste o relatie cat mai buna si mai eficienta cu tertele parti, printre care se numara si clientii satisfacuti de serviciile si de produsele oferite de catre compania producatoare, si tu ar trebui sa pui in aplicare un plan de fidelizare a consumatorilor si cumparatorilor tai obisnuiti.

Cine nu este multumit, satisfacut, dar si uimit intr-un mod placut de primirea unei mici sau mai mari atentii de la firma a carui client obisnuit este, nu este sincer deloc. Oricine primeste ceva, cat de mic, de la altcineva, mai ales in semn de apreciere, multumire si recunoastere a importantei celui in cauza, este foarte placut surprins si tocmai datorita atentiei ce ii este oferita, poate deveni in cele din urma un client fidel al companiei producatoare respective.

Ce altceva poate sa fie mai dragut si mai de apreciat de catre persoanele care asteapta cu nerabdare ca sarbatorile sa soseasca, decat primirea in dar a unor cosuri paste care sa le lumineze zilele de sarbatoare si sufletele. Cand stii ca ceva atat de dragut iti este oferit in dar drept multumire ca esti alaturi trup si suflet si atat de fidel unui brand, nu poti decat sa te bucuri nespus si sa fii recunoscator la randul tau pentru imensa grija cu care ai fost tratat.

Parca atunci cand iti este oferit ceva, te simti mai important, mai special si mai altfel decat alte persoane. Te simti apreciat si recunoscut pentru eforturile pe care le-ai facut, dar mai ales pentru alegerile tale. Un asemenea cos special cu produse de consum potrivite pentru sarbatorile cele mai speciale din an, plin de bunatati, bautura fina si dulciuri rafinate, nu poate fi decat o incantare atat a vazului, cat si a simturilor celui care il primeste.

Fie si un singur produs din gama celor care se comercializeaza si pe care le cumperi de obicei, si care daruit in mod gratuit celor care sunt pasionati in mod expres de produsele marcii in cauza, este binevenit si mai mult decat o atentie draguta adresata catre cei care merita.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*