Evaluarea sanatatii la indemana oricui

Traim in lumea in care telefonul mobil a devenit mai mult decat un simplu accesoriu; am depasit de mult era cand telefonul mobil era dispozitivul cu care tineam legatura cu oamenii. Acum avem aplicatii inteligente, avem functii si dotari ca si aplicatii ale telefonului care ne aduc mai aproape volumul de informatie de care avem nevoie.

Exista un scop clar in a ne usura viata, incarcand mai mult ceea ce inseamna aria de activitate a telefonului. Si cum pentru fiecare domeniu exista o corelatie cu folosirea telefonului iata ca in curand optiunile vor fi mai personalizate. Promisiunea ca o aplicatie care sa „masoare” situatia in ceea ce priveste gradul de sanatate face deja furori.

Cum va functiona? In prima faza se vehiculeaza ca pe baza modului si freceventei cu care telefonul se va folsoi se va face o evaluare a starii de sanatate. Cum ar putea insa o astfel de aplicatie si in functie de astfel de aspecte sa determine cat de bine se simte posesorul de telefon inteligent? Prea vag cu ceea ce s-a oferit in explicatii ca si concept este clar o complexitate a cazului care sa poata determina o stare a sanatatii. Si daca se va dovedi a fi cu adevarat eficienta cu siguranta ca mai degaraba cei varstici vor gasi un sprijin intr-o astfel de aplicatie.

Uitandu-ne la profilul celor care promit atata de multe compania este ingenioasa la scara larga. Se pare ca au creat un sezor special care sa detecteze crizele de astm. Si nu sunt singurele care surprind. De la cele care iti pot lua pulsul pana la practica lectie de prim ajutor sunetm tot mai aproape de o dependenta de telefonul mobil cel putin prin prisma unor astfel de aplicatii.

Revolutionand lumea medicala ajungem la concluzia ca tehnologia este parte din viata noastra mai mult decat ne-am fi imaginat ca se va intampla. Si cu fiecare inventie exista o mai mare usurinta in ceea ce priveste anumite activitati din viata noastra.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*