Etape ale unei relatii

etape relatii
etape relatii

Dupa ce doua persoane se cunosc, ajung poate sa se placa si sa se mai intalneasca din cand in cand, in functie de cat de mare este atractia dintre acestia. Ce se intampla in cazul in care doi oameni decid ca vor sa isi petreaca mi mult timp impreuna? Etapa a doua este una romantica si implica de obicei intalnirile repetate timp de mai multe luni de zile. Tinde sa progreseze dupa cum urmeaza:

  • In timpul acestei etape de relatie, cei doi parteneri isi doresc sa isi petreaca din ce in ce mai mult timp unul cu celalalt.
  • Oamenii descriu de obicei acesta etapa a relatiei drept o atractie fizica sau infatuata catre cealalta persoana.
  • Pentru ca doi oameni se simt bine si chiar sunt atrasi unul de celalalt, acestia tind sa treaca cu vederea acele lucruri amuzante pe care le prezinta partnerul, pentru a se concentra mai tare pe atractia dintre ei si pe sentimentele pozitive din relatie.

Ceea ce este necesar in cadrul acestei etape este de a intelege ca fara etapa infatuarii, o relatie nu ar putea sa treaca mai departe la o alta etapa a relatiei. Asadar, daca tu si partenerul tau va gasiti pe doua pagini diferite ale aceleasi carti in legatura cu sentimentele pe care le simtiti unul pentru celalalt, este mai bine pentru amandoi sa fiti mai rabdatori si sa asteptati ca partenerul sa fie in acelasi ritm cu voi. A face acest lucru, ii poti demonstra partenerului ca iti pasa de el, ca esti rabdator si il sprijini inca de pe acum.

Ce urmeaza mai apoi? Etapa a treia dintr-o relatie se intampla atunci cand diferentele din cuplu incep sa iasa la suprafata. Este de asemenea acea etapa in care fiecare partener va decide de unul sau de una singura, daca sa continue sau nu cu relatia mai departe.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*