Este timp pentru toate!

timp pentru toate
timp pentru toate

Asadar, cum spuneam in titlu, este timp pentru toate, noi sa stim cum sa ni-l impartim asa cum trebuie pentru a ne descurca cum trebuie in viata si pentru a ne imparti exact intre toate lucrurile ce ne solicita atentia.

De exemplu, timp pentru sex ar trebui sa ne facem, mai ales daca dorim sa ne mentinem o relatie stabila, sanatoasa, trainica, cu partenerul de viata. Se stie ca intr-un cuplu, in ultima vreme, conteaza foarte mult sexul, si ca odata ce ai trecut peste acest aspect, ai cam pierdut sansa unei relatii de lunga durata si de incredere, deoarece atunci cand nu ni se da, luam singuri, asa ca inselatul poate avea un rol serios in relatia voastra asa zis perfecta.

Nu trebuie sa neglijam acest aspect important legat de viata unui cuplu, fie el casatorit, fie logosit, dar chiar si liber de obligatii legale. Ar trebui sa constientizam singuri faptul ca o voata sexuala sanatoasa este consolidata prin practicarea de amor macar o data pe saptamana.

Stim, cu totii suntem stresati, obositi si suparati uneori si nu mai avem chef de nimic, insa asta nu ne da mereu scuza perfecta pentru a impiedica punerea in practica a unei partide intense de amor salbatic.

De asemenea, timpul petrecut cu iubitul este foarte important si un factor major intr-o relatie cat mai eficienta de cuplu. Comunicatul, cuddling-ul, mangaierile si saruturile ca in prima zi ar trebui sa fie picanteriile de care nu ar trebui sa va lipsiti nicioadata, daca veti dori sa va mentineti legatura puternica pe linia de plutire.

Timpul petrecut in compania iubitului, sotului sau logodnicului tau este un factor foarte important in ceea ce priveste in primul rand starea de bine a ta, apoi pentru o cat mai buna intelegere si durata a relatiei de dragoste. Se stie ca nu doar sexul este important intr-o relatie, ci si discutiile de tot felul, despre viitor, despre prezent, uneori si depsre trecut.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*