E timpul unei schimbari- un refresh in materie de design interior

Din cand in cand simtim nevoia de o schimbare caci o data cu aceasta vine si o stare de bine, un nou inceput. In materie de design interior chiar daca nu esti un priceput si nu ai un ochi artistic te cunosti cel mai bine si stii ce ar aduce un aer proaspat. Si iata ca schimbarea de sezon te poate inspira atat cat sa vrei un nou look al casei tale.

De la mobila inteligenta care incorporeaza mai multe parti, multifunctionala si pana la culori ai o gama larga de optiuni. Nuantele calde aduc o stare de bine si relaxeaza, exact ceea ce ti-ai dori atunci cand te intorci acasa dupa o zi obositare; un stil modern te atrage iar detaliile sunt importante. Dar luand si partea practica a lucrurilor vei fi surprins sa descoperi cat iti poti simplifica locuinta, in acelasi timp facand totul de o atractie maxima. Un fotoliu care incorporeaza un mini bar sau mobila in prim plan care „ascunde” un home cinema sau un televizor, o bucatarie compacta care nu lasa liber ochiului hota sau plita.

Cand vine vorba de trend-uri culoarea anului este verdele smarald. Suna ideal pentru bucatarie dar nu numai. Si ca un plus verdele relaxeaza ochiul deci nicidecum nu te va acapara intr-un mod obsesiv. Ai si o gama larga de verde, tonuri mai intese sau suave, palide care le poti combina. Un contrast este de asemenea binevenit.

Pe langa spatiul de care dispui gandeste-te ca nu vei schimba totul prea curand, trebuie sa fie ceva de durata si nu in ultimul rand sa te reprezinte. Lasa-te in mana cunscatorilor atunci cand ai diferite stiluri care te atrag si a le combina nu e cu success, inspira-te din ceea ce iti place si fa ca si casa ta sa fie una cu mult mai primitoare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*