E-livrat, curierul care face livrarile la timp pentru afacerea ta

Serioziatea, dar si flexibilitatea trebuie sa fie calitati de baza ale curierului in mainile caruia alegi sa iti incredinezi afacerea. Livrarea coletelor diverse nu o poate face oricine si cu siguranta nu o firma care obisnuieste sa intarzie sau sa faca tot felul de surprize neasteptate.

Surprizele sunt bune desigur, in masura in care sunt in avanajul tau. In calitate de colaborator, te intereseaza ca serviciile pentru care platesti sa fie respectate intocmai. Corectitudinea este o calitate foarte importanta in lumea afacerilor, dar e ceva ce sigur deja stii.

Poate ca ai avut deja mai multe experiente cu firme de curierat care si-au pastrat mai mult sau mai putin partea de intelegere. Daca te-ai convins ca tu esti cel care are de pierdut cand clientul tau primeste coletul cu o zi intarziere, atunci altfel te orientezi dupa un nou curier cu care sa dezvolti o colaborare de durata.

Piata te intampina cu variante multiple. Tine de tine si de capacitatea de a distinge un expert de un amator masura in care reusesti sa iti duci business-ul la urmatorul nivel.

Fara a o lungi prea mult, ceea ce iti trebuie de fapt e un curier capabil sa faca livrarile la timp, ca sa consolidezi increderea clientilor tai.

Cu un nume recunoscut mai ales in capitala, dar care ofera servicii internationale, E-livrat se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor care au un magazin, o afacere. Mai simplu spus, regasesti oferte corporate dintre care poti alege, astfel ca problema transportului sa fie eliminata.

E-livrat – coletele tale ajung la destinatie in timpul stabilit

Pentru ca o astfel de colaborare sa decurga conform cu asteptarile, exista o serie de termeni si conditii pe care ambele parti trebuie sa le respecte. Despre acestea poti citi in detaliu pe site-ul firmei de curierat in discutie: e-livrat.ro.

Ce mi-a placut mie si sigur ti se va parea un lucru bun si tie e faptul ca pentru fiecare situatie exista si o rezolvare, prezentata pe site, in categoria de servicii.

Bineinteles, dupa cum e si normal in societatea de astazi, care evolueaza constant, ai posibilitatea de a urmari stadiul coletelor prin verificarea AWB-ului. Mai mult decat atat, poti contribui la imbunatatirea serviciilor oferite de curieri, prin feedback-ul pe care il poti oferi dupa finalizarea fiecarui transport. Iata ca in cazul acestei firme, parerea clientilor conteaza cu adevarat si este luata in considerare. Asadar, orice experienta poate fi impartasita si cu altii.

Citeste mai multe despre E-livrat pe pagina lor si ia decizia care te va ajuta sa iti duci business-ul la urmatorul nivel.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*