Dwayne Johnson – The Rock

Foarte putini actori pot sa atinga un look supraomenesc, printre care sunt Vin Diesel, Arnold Schwarzenegger  sau Bruce Willis. Totusi, doar un singur star al filmelor de actiune se comporta si in realitate ca un supraom si acela este Dwayne „The Rock” (Stanca) Johnson. Dupa activitatea sa cinematografica recenta, putem spune fara jena ca The Rock a aterizat pe planeta noastra si de abia acum isi descopera in totalitate abilitatile sale extraterestre.

The Rock a jucat deja in sase filme anul acesta. Daca facem media, observam ca asta inseamna un film pe luna. Daca Dwayne Johnson ar fi un supererou adevarat, puterea sa ar fi sa joace in filme, iar dusmanul sau consacrat ar fi Nicolas Cage. Mai mult decat asta, pentru ultimele sase luni, cel putin unul dintre filmele lui The Rock a fost in topul celor 10 filme ale anului. Deci, Dwayne nu joaca in orice productie care ii apare in cale, spre deosebire de dusmanul sau de moarte, Nicholas Cage. Pe langa acestea, The Rock este un fost luptator de wrestling insa, chiar si acum, inca mai apare in diferite gale de wrestling. Asta ar fi un program destul de incarcat pentru oricine, insa pentru The Rock asta nu este de ajuns.

Unul dintre cele mai importante lucruri care merita mentionate despre Dwayne Johnson este ca-si mentine constant corpul la un nivel „herculian”. Orice actor se pregateste in vreun fel pentru a juca intr-un film, unii isi lasa barba, altii se apuca de slabit, insa doar The Rock se pregateste cu adevarat fizic pentru un rol. Antrenamentul sau este similar cu cel al unui atlet profesionist, ceea ce, pana la urma, il face si pe el un atlet profesionist. Pe langa toata munca cu care are de a face, The Rock trebuie sa mai si filmeze in diferite colturi ale lumii, de la  Panama, pana la Scotia si Insulele Canare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*