Drumuri si intinderi bizare

locuri bizare
locuri bizare

Drumul Umbrele Mortii din New Jersey este poate unul dintre cele mai neobisnuite drumuri din lume, pe de o parte din cauza denumirii acestuia care este oficiala si nu inventata de localnici si pe de alta parte din cauza lucrurilor si evenimentelor terifiante care s-au intampat in zona.

Unii spun ca un autotstopist ucigas ar jefui si ucide pe cei aflati de-a lungul acestui drum, fie pe jos, fie cu masina. Altii spun ca motivul pentru care drumul este numit asa este faptul ca numeroase incidente s-au petrecut in zona cu localnicii care au incercat sa il provoace si sa il prinda pe acest ucigas, insa au fost mutilati si aruncati de-a lungul drumului drept semne de amenintare si avertizare de cine ar mai fi incercat vreodata sa il prinda in vreun fel anume. Alti oameni atribuie numele strazii celor trei crime  care s-au petrecut aici intre anii ’20 si ’30.

Prima crima a fost in cazul unui hot care si-a batut victima si a ucis-o in cele din urma cu fierul de la anvelopa in cap; a doua crima s-a intamplat in cazul unei femei care si-a decapitat sotul si i-a ingropat capul si corpul pe parti separate de drum iar a treia crima a constat in uciderea saracului Bill Cummings care a fost impuscat si ingropat intr-o groapa cu noroi.

Altii atribuie acest nume infricosator drumului din cauza numarului mare de accidente auto fatale care s-au intamplat aici in tim ce altii considera ca aceasta este vina numeroaselor pisici salbatice si agresive  din vecinatatea Bear Swamp. Cea mai buna explicatie, totusi, este faptul ca tantarii purtatori de malarie au terorizat localnicii an de an, iar distanta fata de zona ar fi recomandata de catre medici pentru ca acea zona era puternic infestata cu virusi. Acest fapt este sprijinit de ideea ca, in anul 1884, cele mai multe dintre mlastinile din zona au fost secate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*