Doua animatii de succes- Frozen si Epic

Astazi punem in vizorul vizitatorilor nostri doua animatii de succes lansate la sfarsitul anului 2013. Pimul se numeste Frozen iar cel de-al doilea, Epic. Chiar daca nu mai sunteti copii, aceste doua animatii pur si simplu nu cred ca au varsta. Haideti sa aflam mai multe despre ele.

Frozen

Frozen a fost lansat in cinematografele din SUA pe data de 27 noiembrie 2013. Animatia are 102 minute si se incadreaza in categoriile Animatie, Aventura, Comedie.

Pana acum, pe IMDb are un rating de 8.0 din voturile a 149.142 utilizatori. Nici metascore-ul nu este rau, cumuland un punctaj de 79 de puncte dintr-un maxim de 100.

Optimista neinfricata Anna face echipa cu Kristoff pentru o calatorie epica. Aceasta calatorie inregistreaza conditii ca pe Everest si un om de zapada hilar, pe nume Olaf, in incercarea de a o gasi pe Elsa, sora Annei pe care puterile ghetii au inchis-o in regatul iernii eterne.

Filmul ii are ca directori pe Chris Buck si pe Jennifer Lee. Screenplay-ul a fost scris de Jennifer Lee care s-a inspirat din povestea „Regina Ghetii” scrisa de Hans Christian Andersen.

Printre vocile principale se numara cele ale: Kristen Bell, Josh Gad, Idila Menzel etc.

Mergem mai departe la cealalta animatie, Epic. Tot cu o durata de 102 minute, animatia se incadreaza si ea in categoriile Animatie, Aventura, Familie si a fost lansata in cinematografele din SUA pe data de 24 mai 2013.

Spre deosebire de Frozen, pe IMDb Epic este mai putin iubit. Din voturile a 54.396 de utilizatori, animatia inregistreaza o nota de 6.7. Si metascore-ul este mai mic, 52/100.

Animatia urmareste povestea unei adolescente care se trezeste transportata intr-o padure unde se da o batalie intre fortele binelui si cele ale raului. Ea intra in gasca alaturi de un grup de caractere pentru a salva atat lumea lor cat si a noastra.

Screenplay-ul a fost scris de James V. Hart si William Joyce. Printre voci amintim de cea a Amandei Syfried, a lui Josh Hutcherson, Boyonce Knowles etc.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*