Despre purtarea sutienelor

reguli purtare sutiene
reguli purtare sutiene

Cu siguranta ar trebui sa ai in dulapul sau in sertarul tau de lenjerie de corp mai mult de un singur sutien. Sutienele sunt ca si lenjeria intima, ar trebui sa ai mai multe asemenea iemuri si sa le folosesti prin rotatie. Raspune acestei intrebari: Tu porti cumva aceeasi pereche de slipi de mai multe ori pe saptamana? Nu prea cred, si oricum daca faci asa ceva ii speli intre timp sau cel putin asa ar trebui sa faci

Fi atent la prinzatare din fata a sutienului. Centrul unui sutien are o chestie cu ajutorul caruia sunt prinse cele doua cupe. Aceasta chestie ar trebui sa ramana plata si fixa pe osul stern fara a face cute sau a lasa spatii libere intre trupul tau si sutien.

Spala-ti de mana sutienele. Fara uscare si curatare automata. Nu se poate sa procedezi in acest fel cu sutienele tale. Nu trebuie sa se intample in fiecare zi, insa spalatul de mana a sutienelor le va maximiza drata de viata a lucrurilor tale delicate de lenjerie de corp.

Marimea sutienului tau poate sa fie alta de la moment la moment. Se prea poate ca diferitele marimi la sutien sa varieze in functie de magazinul de unde achizitionezi asa ceva. La fel ca si hainele si incaltamintea, si marimile la sutien sunt diferite in functie de fiecare brand si tara.

Pentru a pastra cat mai in siguranta si pentru cat mai multa vreme sutienele tale, ai grija ca de fiecare data cand le vei pune in sertarul de lenjerie sa nu uiti sa le inchizi la spate, altfel se poate intampla sa agate alte haine si lenjerie de corp si vei regreta acest lucru pe loc.

Se stie ca sutienele nu sunt niste produse de imbracaminte sau mai degraba de lenjerie de corp care sa fie prea confortabile, fie ca sunt prea stramte, fie ca nu ne incap sau alte probleme, asadar ar trebui sa fim foarte cu bagare de seama atunci cand le vom cumpara pe viitor.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*