Despre Blog-BOOM.com

Buna ziua dragi bloggeri si cititori,

Cum este prima data cand intrati pe acest blog, ne simtim obligati sa va introducem in atmosfera si sa va prezentam ideea noastra, ideea de la care a pornit crearea acestui blog.

Dupa o lunga prezenta in blogosfera romaneasca in ultimii 3 ani am putut observa cum blogosfera se mareste, numarul de bloguri creste, dar de asemenea si numarul de bloggeri creste. Ceea ce pe noi ne face sa ne simtim mandrii. Dar, odata cu cresterea numarului de bloggeri, cu atat creste si numarul de probleme „de incepatori” legate de acest fenomen, „blogging”.

Blog-BOOM.com isi propune sa vina in ajutorul tuturor bloggerilor incepatori cu sfaturi practice despre cum ar trebui sa isi creeze blogul, cum sa il intretina, cum sa evolueze in blogosfera, si, de ce nu, chiar si cum sa il monetizeze.

Ne vom axa pe categorii cheie ale bloggingului, incepand de la baza pana la cum sa comentam, sa ne alegem designul si sa participam in Social Media.

Speram ca prin acest proiect sa ajutam cat mai multi bloggeri si sa reusim impreuna sa creem o blogosfera de care sa fim mandrii cu totii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*