De unde stii cand trebuie sa renunti la partenerul de viata?

Ati intampinat vreodata probleme in viata de cuplu si lucrurile vi s-au parut pe cat se poate de grave? Ei bine, daca ati reusit sa le depasiti cu succes si sa va reapropiati de persoana draga din viata dumneavoastra, atunci in mod cert sunteti unul dintre cazurile fericite.

Daca in trecut, bunicii si parintii nostri obisnuiau sa stea o viata intreaga alaturi de aceeasi persoana, acesta nu este un motiv suficient de bun astfel incat sa continuati sa fiti nefericiti daca nu va mai intelegeti si nu reusiti sa gasiti nici o cale eficienta de rezolvare a problemelor in viata de cuplu.

Totusi, nu orice relatie in care partenerii de viata se cearta presupune separarea definitiva a celor doi. Astfel, inainte de a cauta cei mai buni avocati pentru divort, recomandat ar fi sa va mai acordati o sansa.

Personal, sunt de acord cu divorturile in conditia in care este ultima etapa de parcurs pentru ca ambele persoane implicate in acea relatie sa poata fi fericite pe cont propriu, daca impreuna nu au reusit aceasta. De asemenea, exista nenumarate exemple de situatii in care divortul se impune, insa unul dintre cei doi nu este de acord. La ora actuala, daca beneficiezi de ajutorul celor mai buni avocati pentru divort in Cluj, lucrurile se pot solutiona cu usurinta si fara prea mare bataie de cap atat timp cat ambele persoane isi doresc aceasta.

Spre exemplu, anul trecut am fost pus in necesitatea de a apela la serviciile profesioniste ale unui astfel de specialist din punct de vedere legal in Dreptul Familiei. Bineinteles, nu pentru mine ci pentru sora mea. Aceasta era casatorita inca din tinerete, la varsta frageda la care se afla in fata altarului, neconstientizand ca sunt destul de mari sansele sa nu se potriveasca cu sotul sau. Ei bine, au trecut ani multi pana ca cei doi sa nu se mai inteleaga complet, deoarece pana la un anumit punct se tinea cont de respect si de prietenia care exista intre ei doi. Totusi, acestia nu erau niciodata fericiti, uitasera complet ce inseamna un zambet, iar asta ma facea sa cred ca ar trebui sa incerce sa traiasca separat macar o perioada. Dupa divort, lucrurile au fost incomparabile, fiecare era vesel de fiecare data, era de parca invatau sa traiasca pentru a doua oara.

avocati pentru divort in Cluj

Fiecare persoana stie cat de greu poate fi sa renunti la cel de langa tine, mai ales atunci cand obisnuinta si-a pus amprenta vicioasa peste viata dumneavoastra. Totusi, atunci cand viata sta pe loc parca, insa timpul continua sa treaca, sfatul meu este sa nu asteptati un miracol, ci sa va ghidati dupa necunoscut care poate ascunde nenumarate momente de fericite. Viata este deosebit de scurta pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care ar trebui sa incercam sa fim fericiti, sa traim din plin si sa ne bucuram de momentele frumoase prin care trecem.

Daca considerati ca relatia dumneavoastra se apropie de final, atunci poate nu ar trebui decat sa invatati sa renuntati si sa porniti pe un drum separat, care va poate promite multe momente unice si fericite de acum mai departe. Nu ezitati sa traiti!

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*