De respectat la sala de fitness

sala
sala

sala

Pana si sala de forta are eticheta ei si toata lumea care participa ola antrenamente si la exercitiile fizice de acolo trebuie sa respecte anumite reguli care totusi sunt nescrise. Trebuie sa dam dovada de respect, de civilizatie si de bun simt pana si atunci cand ne antrenam sa doandim un fizic fabulos.

  • Nu abuza de social media. Nu este deloc ok sa mergi la sala si sa te pozezi intruna in fata oglinzii. Stii ca lumea te va judeca, nu vei da bine nici in ochii instructorului si vei are a si cum ai inceput acest lucru doar pentru a te lauda pe retelele media cum ca tu esti activ, faci miscare si iti pasa de fizicul tau, pe cand tu doar vrei sa-ti etalezi corpul si sa te lauzi la toata lumea.
  • Poate ca nu ai auzit de acest serviciu prea mult in Romania, insa a-ti lasa copilul in cadrul locului de joaca pentru copii de la sala in timp ce tu mergi si iti faci treburile prin oras sau pe acasa, nu este deloc simtit si frumos. Atunci cand mergi la sala si nu ai cu cine lasa copilul acasa, il poti lasa linistit in cadrul acestui loc in care cei de acolo vor avea grija de el, insa a-l lasa colo fara a fi prezent la sala si a face sport este nesimtire curata. La locurile de joaca de la mal este altceva, insa la sala nici ca se pune problema.
  • Faci prea mult zgomot la sala. Nu ma refer la zgomotul care este efectuat pentru ca tragi din greu de fiare, ci de zgomotul pe care il produci cand vorbesti la telefon si cand vorbesti sau razi cu cineva in sala. Poate fi deranjant. Daca ai de vorit, mergi la vestiare sau pe afara, dar nu sta inauntru alaturi de cei care isi doresc sa se concentreze la munca lor acolo.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*