De meserie degustator de mancare canina

Stiai ca un catel poate consuma toata viata sa aceeasi mancare fara sa se plictiseasca de gust? Pentru oameni acest fapt reprezinta o chestiune de nevoie poate insa cu siguranta ceea ce nu ar putea sa faca. Mancarea canina contine toti nutrientii, vitaminele necesare ca si aport zilnic. Si asa cum cainii o mananca trebuie sa fie o gustare apetisanta. Poate mai putin pretentiosi decat noi patrupedele insa nu consuma ceea ce nu le face papilelor gustative o incantare.

Procesul care implica productia de astfel de mancare nu este unul atat de dezgustator pe cat am crede si mai mult decat atat se necesita faza de experiment, de degustare asa cum se intampla si cu alimentatia in cazul oamenilor. Cum suna de meserie: degustator hrana de animale? Pe cat de ciudat pe atat de necesar. Totusi insa cu o limita a degusta nu inseamna a se hrani cu adevarat dintr-o astfel de hrana.

Ca si o fisa a postului degustatorul de hrana pentru animale trebuie sa se asigure de o textura corecta, de mixul perfect, de mirosul specific si de gust. Insa nu sunt platiti si sa o consume la propriu insa sunt si acele cazuri care poate din obisnuinta incep sa faca asta. Dupa un timp devine o a doua natura insa ciudat este cand poate printr-o eroare de productie gustul nu este unul tocmai placut. Pe departe insa a fi cea mai dificila parte faza de experimentare vine cu un minus poate pentru o astfel de meserie. Cum a ajunge la gustul perfect inseamna sa exersezi incercatul retetelor noi nu pare a fi ceva ideal pentru degustatori. Insa pentru Mark Gooley din Australia care detine o fabrica pentru hrana de animale nu este decat o alta parte a misiunii sale.

Nu este insa singura meserie poate si intr-o masura ciudata si chiar daca pare facil se necesita si aici anumite cerinte si aptitudini.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*