De la simplu la modern, modele de saniute pentru orice copil

Cand eram mici parintii nu ne lasau la sanius decat daca eram in compania fratilor sau a unui copil eventual mai mare. Traiam fericiti cu cheia la gat si iarna la sanius pana tarziu. Nu aveam griji si primii fulgi de nea anuntau ceea ce asteptam un an intreg, visul copilariei. Acum lucrurile se schimba insa saniusul nu dispare. Reinventat oarecum pentru fiecare categorie de varsta saniusul este acum o activitate ce se masoara in dotari si accesorii care sa puna accent pe ideea de siguranta.

Sute, mii de modele de saniute se adauga in fiecare an unei lungi liste ce s-a transformat vizibil de la simplu, clasic la modernul zilelor noastre. Parintii nu au incredere in ideea de saniuta simpla pentru copil. Cel putin nu la o varsta frageda. Si cum ar fi ani de asteptat pana cand cel mic sa cunoasca bucuria si placerea saniusului oarecum se combina concepte care sa includa posibilitatea ca cel mic sa traisca entuziasmul iernii la fel ca si cei care au „aprobarea” de a pleca singuri la sanius.

Ce model de saniuta sa alegi. In prima faza tine de varsta copilului caci pentru fiecare caz in parte exista alte si alte cerinte si griji din partea parintilor. Cu siguranta vei gasi interesant acel model de saniuta cu invelitoare. Include o blanita care sa fereasca de frig pe cel mic mai ales on conditiile in care lipsa de miscare este un inamic fata de cei care fac bobul, care isi trag singuri saniutele. Si daca in primii ani este absolut imposibil ca cel mis sa se descurce singuri si inca depinde de parinti pentru confortul celui mic si pentru avantajul celor mari noile modele de saniute au manere, un spatar, un sezut confortabil si multe alte dotari de acest gen.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*