De ce INCA nu detin un smartphone

Tehnologia a evoluat intr-atat de mult in zilele noastre intrucat denumirea de Secolul Vitezei nu este deloc una improprie. Da, traim intr-o era a internetului, a socializarii, a 3D-ului, a tabletelor si bineinteles, a smartphone-urilor.

Desi iubesc orice gadget si orice bucata de tehnologie si cred ca nu as vedea viata fara ele, inca nu detin un smartphone. De ce? Nu, nu sunt deloc impotriva lor, a nu se intelege ca sunt un mosneag enervant care nu stie ce-i aia tehnologie.

Hai sa explic. Am abonament la orange de 8 ani si de 6 ani incoace, nu am avut posibilitatea de a da sms-uri. Nu, nu pentru ca nu imi permit ci pentru simplul fapt ca mi s-a parut tot timpul ceva enervant. Mereu am fost persoana care am preferat cuvintele rostite. In plus, mereu mi-a fost greu sa raspund la acele 10.000 de sms-uri de paste si craciun asa ca am ales bine.

In al doilea rand, am observat viata tuturor prietenilor mei care au smartphone. Eu personal, am un amarat de Nokia cu carcasa de aluminiu pentru ca trebuie sa amintesc, sunt foarte neglijent si mereu scap telefoanele. Nu am Facebook, nu am camera super nu stiu de care, nu am wazzap, nu am wi-fi. Din start, 5 lucruri pe care nu le pot face si pentru care bateria telefonului meu tine 7 zile si nu il scot din buzunar decat sa raspund la apeluri.

Nu condamn pe nimeni pentru ca in viitor, urmeaza sa-mi achizitionez un smartphone, doar ca sa pot sa ma conectez cu toti prietenii mei. Spun doar ca in ciuda faptului ca sunt bune, mananca foarte mult timp.

In ciuda faptului ca mananca si imi vor manca foarte mult timp, imi trebuie unul pentru a tine pasul cu secolul vitezei. Suntem prinsi in hora unei societati in care daca dorim sa traim, trebuie sa ne conformam.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*