De ce il iubim pe Theo James

theo-james

theo-jamesProbabil ca cea mai mare parte a lumii il iubeste pe Theo James pentru rolul sau din seria Divergent in care a jucat rolul unui Divergent foarte atragator si puternic, indragostit nebuneste de o Divergenta suprema. Actrita principala este  cam, enervanta, parerea mea, insa de Theo nu am ce zice de rau. Intrucat l-am vazut cum joaca si m-am indragostit pe loc de felul sau de a fi, sunt din ce in ce mai curioasa sa vad in ce a mai jucat si va mai juca pe viitor, pentru ca pare un tanar promitator din cetatea filmului. Dar de ce il iubim atat de mult pe Theo James cu toatele?

Este atragator

Pentru fanii lui Theo James, acest actor este intruchiparea perfectiunii si a atractivitatii supreme. Fanii sai cred de asemenea ca este frumos  si ca ar putea face un film de box office doar pentru ca ar fi personajul principal din el. Underworld Awakening este deseori oferit drept exemplu in acest caz.

Theo are abilitati muzicale

Acest actor grandios est talentat din punct de vedere muzical, pe langa talentul actoricesc pe care oricum il detine din plin. Acesta este principalul vocalist si chitarist din formatia sa. Una dintre cele mai mari hituri pe care le are aceasta trupa este un cover dupa cantecul Wannabe de la Spice Girls. In timpc e truipa a intrat intr-o perioada de stagnare acum, Theo continua sa isi urmeze interesele muzicale.

Accentul lui Theo este nemaipomenit

Exista un cliseu un cetatea filmului, cum ca oricine cu accent britanic ajunge la Hollywood face femeile americane sa o ia razna. In filmul Love, Actually, personajul Collin Frissel merge in America ca sa vada doar cat de mult succes cu femeile poate avea facand nimic altceva decat a se folosi de accentul sau britanic. Accentul britanic al lui Theo James  il ajuta foarte mult in cazul popularitatii sale din America.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*