Date de la Facebook pentru site-ul tau

In fiecare  zi, un numar de peste 10.000 de site-uri noi alege sa foloseasca unul din plugin-urile facebook  pentru a-si promova site-ul si pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea sa distribuie continutul lor pe paginile facebook. Totusi,e sti constient de faptul ca facebook te poate ajuta si mai mult daca folosesti instrumentele corecte? De exemplu, Facebook insights, integrat in site-ul tau, va fi ca o comoara. Nu glumesc si nu exagerez. Cu ajutorul lui vei afla data pe care nu le poti afla cu ajutorul nici unui alt serviciu de monitorizare a traficului.

Facebook insights este capabil sa ofera date de care ai putea avea mare nevoie cum ar fi varsta utilizatorilor, sexul lor, locatia si multe altele ca locul cel mai bun de plasare a butonului like, paginile cele mai bune pentru butoanele de share, send sau pentru integrarea facebook comments.

Ce trebuie sa faci?

Pasul 1: Instaleaza plugin-ul Facebook Open Graph Meta Data

Odata ce ai instalat si activat acest lugin urmeaza –>

Pasul 2: Mergi la Settings> Facebook OG Meta si insereaza-ti ID-ul Facebook.

Id-ul facebook il poti gasi mergand la o adresa ca aceasta: http://graph.facebook.com/numeid. Trebuie sa fie pagina personala, nu pagina de fani sau pagina unei aplicatii.

Dupe ce ai setat corect plugin-ul, site-ul tau este pregatit pentru facebook insights. Ii va oferi informatiile corecte legate de titlul, descrierea si thumbnail-ul fiecarui articol in parte si cel mai important, ii va spune cine este admin-ul pe site.

Pasul 3: Foloseste plugin-ul corect pentru butonul de like. Nu folosi versiuni iframe pentru ca nu vei primi data in facebook insights. Foloseste versiunea XFBML.

Pasul 4: In ultimul pas va trebui sa mergi la pagina Facebook insights si sa ceri date pentru site-ul tau, apasand pe butonul “Insights for Facebook”.

In momentul in care vei da click pe buton va trebui sa completezi site-ul tau si sa il atribui contului tau de Facebook.

Site-ul tau este acum setat sa iti puna la dispozitie informatii pretioase despre utilizatori prin Facebook Insights.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*