Cursuri online intre pro si contra

Cine nu si-ar dori ca macar pentru o perioada caldura casei sa devina locul de munca, de scoala? Fara sa mai necesite sa te deplasezi cand o vreme urata iti da o stare de somn sa faci cursuri online este o alternativa moderna care imbina utilul cu placutul. Insa cat de sigur esti ca vor fi cu acelasi scop in final?

Exista pareri atat pro ca si contra. Incepand cu partea de avantaje pe care cursurile online ti le ofera, pe langa faptul ca vei invata ceea ce te va califica intr-un domeniu vei gasi o usurinta si flexibilitate a programului care va face totul o experienta mult mai placuta. Insa poate exact acest lucru va contribui ca tu sa devii poate mai lenes si delasator pentru ca cu gandul ca nu te preseaza timpul sa pleci la curs vei amana momentul zilei de a te apuca de studiu. Mai mult decat atat se poate ca sa devii dezorganizat, imbinand eventuale probleme de acasa cu studiul.

Usurinta in toate este elementul care ii determina pe multi sa aleaga un curs online. Insa decizia nu trebuie sa vina fara o analiza  a situatiei. Se poate ca pretul sa fie unul atragator  insa asta nu iti va garanta in toate cazurile ca sfarsitul cursului va fi insotit de o diploma care sa certifice efortul tau de pana acum. Si chiar daca se va promite o diploma trebuie sa existe un interes major pentru autenticitatea acesteia. Nu vrei sa investesti in ceva care in final spulbera sperantele tale pe langa faptul ca iti va consuma bani si timp.

Un concept modern, o noua forma de studiu care imbunatateste partial aceasta experienta insa care tot partial nu vine cu aceeasi siguranta ca reprezinta o forma recunoscuta de studiu cursurile online sunt intens dezbatute ca subiect, o adevarata controversa pentru multi.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*