Curatenie in camera

curatenie camera
curatenie camera
curatenie camera
curatenie camera

Doar daca nu ai o camera cat o intrega locuinta, cum au multi dintre noi, atunci curatenia in camera ta sau in fiecare camera separat ar trebui sa fie facuta foarte simplu si eficient, daca iti doresti cu adevarat sa iti organizezi casa.

Ideea unui stil de viata minimalist si ordonat este unul la care multa lume deja se gandeste foarte mult si isi doreste asa ceva. Suntem capabili sa ne ordonam vietile si sa ne punem in ordine gandurile si imbracamintea, dar casele si camerele din acestea trebuie sa fie si ele ordonate si curatate astfel incat posesiunile noastre si vietile noastre sa fie mult mai simplu de gasit respectiv sa fie mai simple si mai usor de administrat.

In primul rand, trebuie sa ne luam ceva timp liber aparte ca sa facem ordine si curatenie si sa ne ocupam de treburile noastre de zi cu zi. Ar trebui sa ne ocupam de fiecare lucru si camera in parte si sa nu facem nimic superficial doar de dragul de a fi totul gata in cel mai scurt timp. Ar trebui sa sortam totul in diverse moduri si sa punem deoparte tot ceea ce nu este important pentru a le elimina din casele noastre.

Pune deoparte si scrie pe ceva acele lucruri de care chiar ai nevoie si pe care le folosesti in mod zilnic. Daca nu ai nevoie de anumite lucruri, nu le mai tine degeaba in casa, da-le la o parte, arunca-le sau vezi cui le poti da. Termina fiecare sarcina in parte si ocupa-te in mod personal de ea. Nu te apuca de mai multe lucruri si le lasa pe toate nefinalizate. Mai bine apuca-te de un singur lucru si bun.

Gandeste vertical si vezi ce alte lucruri ar mai putea fi depozitate drept in dulapul sau dulapurile tale, agatat de usi, pe rafturi verticale sau in alte zone din caa.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*