Cum si de unde sa inchei polita RCA

Polita-RCA
Polita-RCA

Asigurarea obligatorie RCA este necesarul oricarui sofer. Fara sa poti circula in lipsa de o astfel de asigurare alegerea este una destul de rapida doar din ideea de necesitate. Cu toate acestea ar trebui sa tii cont de faptul ca un RCA ieftin se poate incheia rapid si usor daca stii exact acolo unde trebuie sa cauti.

Care este marea problema a unora? Nu lucreaza cu transparenta asadar se lauda cu preturi mici. Insa conform legii ce a intrat in vigoare incepand cu 2012 in Romania se ia in calcul istoricul fiecarui sofer astfel ca polita va avea un pret diferit de la caz la caz si poate ca mult peste ceea ce initial ti se ofera. Cu alte cuvinte tine de istoric si de o oferta personalizata pentru fiecare in parte.

Incepe cu partea de informare. Ar trebui sa stii ca daca cu un an anterior nu ai avut, din fericire, niciun accident la incheierea asigurarii de tip RCA vei avea o reducere, dupa caz, de la 5 la 10% in functie de perioada aleasa si anume o asigurare de jumatate de an sau platita integral pentru un an de zile.

Revenind la dorinta fiecarui conducator auto de a gasi si a incheia o asigurare ieftina acest termen este relativ si se refera la modul in care atragi de la sine o situatie favorabila cu privire la buget. Asta inseamna in primul rand sa conduci corect si atent si sa te incadrezi intr-o clasa de risc mica. Prin urmare asigurarea va fi la un pret mai bun. Mai cu seama daca alegi RCA-ul platit integral pentru o perioada mai lunga, respectiv pentru un an ai din nou o reducere la pretul final. In plus, termenul de ieftin este si el relativ caci fiecare are posibilitatile sale financiare asadar ieftin nu poate fi aceeasi valoare pentru toata lumea. Cert este insa ca mai ieftin decat ce ai gasit ultima data tot vei gasi.

Si pentru ca in varianta online este mai simplu afla din start cat te costa acel RCA. Exista calculator care sa iti arate exact ce costuri se implica. Asa poti sa compari si stii la ce costuri sa te astepti. Nu prefera sa mergi la intamplare, sa alegi orice ar fi sau doar pentru ca acolo ai fost si ultima data. Alege sa fii informat in primul rand.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*