Cum sa-ti faci vacanta mai placuta – inchiriere auto si avantajele acesteia

inchiriere auto

Avem o larga deschidere cand vine vorba de destinatii de vacanta. Intr-un stil modern, calatorul de generatie noua prefera sa descopere mereu si mereu locatii noi. Spiritul de aventura merge mai departe de atat si in topul preferintelor se pare ca sunt plecarile in strainatate. Indiferent de optiunea aleasa, inchirierea unei masini pare sa fie parte componenta in planul de vacanta. Si chiar ai toate motivele sa optezi pentru asta, intrucat iti usurezi munca de „cercetare” a locurilor in care vei ajunge.

Avantajele oferite de serviciile de inchiriere auto

In formula mai noua, serviciile de inchiriere auto se refera la o gama extinsa de optiuni. Asta avantajeaza pe oricine, de la turisti locali la cei straini. Spre exemplu, inchiriaza o masina in Iasi sau din orice alt oras spre aeroport; este cea mai facila posibilitate de a combina confortul cu necesarul de program personal. Cu alte cuvinte nu trebuie sa depinzi de nimeni si nimic pentru a ajunge la aeroport, cu bagaje cu tot. Punctul de inchiriere nu trebuie sa fie acelasi cu cel de predare a masinii pe care o inchiriezi.

Mai mult decat atat, o inchiriere auto iti poate salva din timp si energie. Mai ales daca esti genul caruia ii place sa conduca, ai toate sansele sa fii avantajat de optiunea inchirierii. Tot ceea ce tine de intretinerea masinii si de taxe de drum sunt asigurate, adica vin la pachet cu inchirierea. Mai ramane sa iti calculezi distantele si sa faci plinul cu destinatia aleasa.

Optiuni de inchiriere auto

Ca sa intelegi si mai bine cat de complex este acest serviciu, descopera mai intai si ce poti primi in acelasi pachet de inchiriere. Spre exemplu, te-ar putea interesa faptul ca nu se percepe o garantie in momentul de semnare a contractului. Indiferent despre ce suma este vorba, sa fim bine intelesi, plecatul in vacanta inseamna cheltuieli mari asa ca esti scutit de una in plus. Asta daca esti atent la ce firma alegi; dar cert este ca trebuie sa stii ca se poate si asa.

De asemenea, daca inchirierea se realizeaza pentru o perioada mai lunga de timp ai clar sanse sa primesti un pret mai bun, chiar negociabil. Pe termen lung inseamna mai degraba inchiriere de ordinul lunilor asa ca iata – ai aceasta optiune la indemana oricand, poate chiar si cand masina personala nu este disponibila si functionala o perioada de timp. La nivel de companie se prea poate sa fie o alegere inteleapta.

Pleci in vacanta? Verifica optiunile premium, oferte speciale pentru inchirieri. Daca esti client fidel esti si premiat cu anumite optiuni extra aduse contractului de inchiriere. Asa ca pentru cei care nu au timp de vacante lungi ci de cele scurte si variate – motiv pentru care inchiriaza des masini – asta ar putea suna fix ca un moment potrivit sa profiti de avantajele fidelizarii.

Despre avantajele folosirii unei masini care nu este a ta, insa vine cu tot ce are nevoie numai buna de plecat la drum, cred ca oricine stie si intuieste ce implica. Ramane doar sa iti alegi modelul si nivelul de confort pentru a pleca la drum. Nu te ingrijora de aceasta perioada aglomerata caci la inchirieri auto nu este cazul sa nu gasesti ce iti doresti in materie de tip de masina.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*