Cum sa postezi simultan pe mai multe retele de socializare

Daca esti un fan al retelelor de socializare, uneori ai putea observa ca pierzi timp pretios postand pe mai multe astfel de retele. Daca vrei sa scapi de aceasta rutina enervanta, daca vrei sa petreci mai putin timp postand in mai multe retele simultan, citeste articolul pana la sfarsit si munca iti va fi cu mult usurata.

1. Posteaza-ti tweet-urile direct pe Facebook prin aplicatia incorporata in Twitter. In Septembrie 2011, Twitter a integrat optiunea care iti permite sa postezi tweet-urile direct pe Facebook.

2. Click pe „Profile” in partea de sus a ecranului Twitter. Din meniul drop-down care se va deschide, alege Settings.

3. Click pe „profile”. Da scrool in jos pana la „Bio” si click pe „Post your Tweets pe Facebook”.

4. Click pe „Connect to Facebook”. Logheaza-te in contul de facebook, daca nu esti deja logat. Cand Facebook face interogarea pentru permisie, da click pe Allow.

Foloseste aplicatia „Facebook Selective Tweets” pentru a distribui prietenilor tai de pe Facebook doar acele tweet-uri pe care vrei sa le vada. Mergi la pagina Facebook apps pentru Selective Tweets.

Introdu username-ul Twitter in „Your Profile” si da click pe Facebook. Aceasta actiune stabileste legatura intre Twitter si Facebook.

Acum, orice tweet pe care vrei sa-l distribui si pe Facebook, trebuie sa il inchei cu hashtag-ul #fb. Doar aceste tweet-uri vor aparea pe Facebook.

HootSuite

1. Logheaza-te in HootSuite si da click pe HootSuit Settings. Da click pe „Social Networks” si alege „Add Social Network”.

2. Alege din Twitter, Facebook, LinkedIn, Foursquare, WordPress si MySpace. Autorizeaza fiecare retea sociala pe care vrei sa o incluzi si accepta din fiecare, accesul HootSuite.

3. Da click pe Launch Bar si deschide Meniul Hoot Suite. Scrie un mesaj in campul Compose, alege site-urile pe care vrei sa le distribui si da click pe butonul „Send Now”.

Poti deasemenea sa salvezi drafturi sau sa programezi mesaje care sa se posteze automat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*