Cum sa (nu) iti strici imaginea in social media

Daca ai un blog, un brand, un site, o imagine de promovat, categoric una din cele mai populare optiuni de promovare gratuita o reprezinta prezenta in social media. Ei bine, in mare parte, atunci cand vorbim de social media una din retelele cu cel mai mare impact si aport este categoric Facebook, cea mai mare retea de socializare din istoria omenirii, prezenta in mediul online de 10 ani.

Ei bine, prezenta in mediul online poate face un foarte bine unei afaceri, unui brand sau unei imagini insa daca aceasta promovare nu se face corect, s-ar putea sa te trezesti ca iti faci mai mult rau decat bine. Astazi vorbim despre cum sa nu iti strici sau cum sa iti strici imaginea in social media.

Daca ne referim strict la Facebook, afla ca aproape orice tip de afacere poate sa isi faca o pagina de Facebook. Chiar si tu, ca simpla persoana, daca ai o imagine relativ populara, iti poti realiza o pagina de Facebook pentru fani.

Ei bine, ajungand la realizarea acestei pagini, trebuie sa stiti ca nu totul este sa o realizezi, sa o promovezi putin si apoi sa o lasi acolo.

Regula numarul 1 este sa ai grija de fanii paginii tale, sa nu-i neglijezi. Ce inseamna asta mai exact? Inseamna ca mereu trebuie sa iti actualizezi starea cu posturi ce tin exact de pagina ta. Daca ai pagina pentru un restaurant, posteaza mereu meniul zilei, ofertele si reducerile care se gasesc in restaurantul tau.

Daca esti un artist, posteaza mereu atat anunturi referitoare la diferite prezente la concerte cat si mai apoi, reactii, poze cu fanii, inside-uri etc.

Daca ai un site online, posteaza actualizari cu posturi de pe site-ul tau, concursuri. Daca ai un magazin online promoveaza-ti pe pagina de Facebook cele mai cumparate produse cat si toate ofertele si reducerile disponibile.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*