Cum sa joci Poker pe net

joc poker
Poker

Poker-ul este un joc de carti in care castiga cel cu combinatia de carti cea mai mare. Cam aceasta ar fi definitia pe care multi ar da-o unuia din cele mai renumite, populare, controversate si placute in acelasi timp, jocuri de carti din lume.

Renumit pentru faptul ca acest joc, este jucat de zeci sau poate chiar sute de ani intai intre prieteni acasa, apoi in baruri iar mai apoi in marile cazinouri ale lumii.

Populare bineinteles din aproape aceleasi motiv pentru care este si renumit. Atat timp cat miliardari din intreaga lume pierd sau castiga tot la acest joc, putem spune bineinteles ca este un joc de carti foarte popular. De fapt dintre toate jocurile de carti din lume, poker-ul este poate cel mai jucat cat si dezvoltat in diferite variante.

De ce este poker-ul controversat sau periculos?

Asa cum am amintit mai sus, multi castiga averi intregi insa de foarte multe ori, la fel cum unii le castiga, altii le pierd foarte usor. Constiinta fiecaruia dintre noi insa, ar trebui sa ne opreasca de la a juca prosteste. Daca veti gandi rational, nu veti avea decat de castigat. Castigul insa nu trebuie neaparat sa se realizeze imediat. Trebuie sa jucati din placere si nu pentru bani iar atunci veti vedea ca nu aveti cum sa pierdeti. Sau chiar daca veti pierde, pierderile vor fi indeajuns de mici incat sa nu va ruineze viata. Astfel daca depuneti sa zicem 100 E la diferite case online, veti porni jocul de la nici mai mult nici mai putin de 200 E. Ei, cum suna? Tentant nu?

Ce va mai ramane acum de facut? Trebuie sa invatati cum sa jucati in asa fel incat sa nu cumva sa ajungeti sa pierdeti prea mult si sa castigati prea putin. De multe ori, poate ca e mai bine sa luati cate o pauza si sa reluati jocul in momentul in care sunteti mai calmi.

Sa nu uitam insa ca nu am amintit inca de metode simple si reale de a juca poker pe internet. Asa cum am spus, pe internet jocul este mai sigur iar site-urile celebre sunt si ele destul de multe la numar.

Tentant. Pana la urmatorul castig, pana la urmatoarea retragere, multa bafta la carti. Nu uitati, poker-ul se joaca cu cap.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*