Cum sa cresti vizualizarile de pagini si sa reduci bounce rate-ul in WordPress

Cand isi incep aventura in acest domeniu, multi bloggeri cred ca e super greu sa aduci oameni pe blogul tau. Ei bine, bloggerii experimentati sunt de parere ca e partea usoara sa aduci oameni pe un site. Sa ii faci sa ramana e partea mai grea. Multi oameni ajung pe site-ul tau si cel mai probabil, pleaca inainte sa viziteze macar o a doua pagina. Cand un utilizator pleaca inainte sa viziteze macar a doua pagina, iti creste bounce rate-ul site-ului.

Deasemenea, iti scad si vizualizarile per vizita. Intr-o imagine mai larga, iti scade castigurile. In acest articol cat si in articole ce vor urma, vom impartasi cu voi cateva sfaturi ce va vor ajuta sa cresteti vizualizarile de pagina per vizita si sa reduci bounce rate-ul.

Inainte sa incepem haideti mai intai sa acoperim cativa termeni si cateva tehnologii. Bounce rate-ul reprezinta media de vizitatori care ajung pe site-ul tau si parasesc site-ul in loc sa continue sa viziteze alte pagini ale aceluiasi site. O vizualizare de pagina este cererea de incarcare a unei singure pagini intr-un site. Poti folosi Google Analytics pentru a putea urmari activitatea vizitatorilor pe site-ul tau.

Acum poate te intrebi de ce conteaza aceste numere?!

Daca ai un site pe care metoda principala de monetizare o reprezinta reclamele, atunci numarul de vizualizari al paginilor conteaza. Daca vrei sa iti construiesti o audienta loiala, atunci bounce rate-ul conteaza. Deasemenea, cu cat ai un bounce rate mai mic, cu atat CPM si CPC-ul va creste. Cand un utilizator al tau merge si pe pagina a doua, advertiser-ul va avea pentru el o reclama mai buna ce iti va aduce un castig mai mare.

Intr-un articol viitor de pe site-ul nostru, vom oferi cateva din cele mai bune metode de a creste vizualizarile de pagini si de a scade page view-urile. Aminteste-ti ca aceste tehnici nu functioneaza decat daca ai continut de calitate pe site-urile tale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*