Cum sa creezi usor galerii WordPress responsive cu Envira

Ai incercat vreodata sa creezi galerii de imagini in WordPress si ai descoperit ca functionalitatile creatorului de galerii default nu sunt suficiente? Pentru asta, sunt cateva plugin-uri pentru galerii WordPress insa multe din ele vor incetini site-ul tau considerabil. Ei bine, cautarea ta pentru cel mai bun plugin pentru galerii a luat sfarsit. In acest articol, vom vorbi despre cum puteti crea cu usurinta galerii de imagini in WordPress folosind plugin-ul Envira Gallery.

De ce plugin-ul Envira este mai bun?

Daca ai un site cu fotografii si un site cu portofoliu cu o multime de fotografii, deja stii cat de multe probleme pot veni cu crearea unei galerii de imagini (viteza site-ului, lipsa de organizare, compatibilitatea in browser, compatibilitate cu device-urile, setarile dificile).

Imediat ce instalezi plugin-ul, realizezi cat de usor e de folosit. Urmatorul lucru este viteza. Spre deosebire de alte plugin-uri, Envira este extrem de rapid si ofera design responsive functionalitate slideshow, custo CSS. Sa nu mai mentionam de modul in care organizezi imaginile, fulscreen si multe altele.

Cum adaugi o galerie de imagini responsive cu Envira Gallery

De vreme ce Envira este un plugin platit, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa achizitionezi acel plugin. Sunt diferite plugin-uri disponibile pentru diferite bugete si nevoi. Odata ce ai cumparat plugin-ul, trebuie sa il instalezi si sa il activezi.

Dupa activare, plugin-ul va adauga un meniu Envira Gallery in WordPress admin bar. Pentru a crea o noua galerie, trebuie sa mergi la Envira Gallery respectiv add new.

Creating a new Gallery in Envira Gallery

Poti incarca fotografii sau imagini din computer sau sa le selectezi din WordPress media Library. Odata ce ai selectat imaginile, vei fi capabil sa vezi image thumbnails pe ecran.

Adding images in Envira Gallery

Poti sa aranjezi imaginile in ordine tinand click pe ele si tragandu-le in locul in care vrei sa fie in galerie.

Mai multe despre Envira in articolul urmator!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*