Cum sa activezi sau sau dezactivezi rapid plugin-uri din Admin Bar

WordPress este poate unul din cele mai folosite CMS-uri, mai ales in cazul blogurilor. Totusi, nici site-urile sau e-coommerce-urile nu se dau deoparte de la folosirea WordPress. Motivul? Un CMS puternic si rapid, usor customizabil, WordPress atrage pe zi ce trece din ce in ce mai multi adepti si implicit, utilizatori.

WordPress este un CMS dezvoltat de o multime de oameni si are astfel o baza de date imensa de plugin-uri. Astfel, atunci cand lucram la un site, am vrea sa avem posibilitatea de a activa si dezactiva intr-un mod foarte rapid plugin-urile in WordPress. De fiecare data cand vrei sa dezactivezi sau sa activezi un plugin, trebuie sa mergi la optiunea Plugins. In acest articol, va vom arata cum sa activati sau sa dezactivati rapid plugin-urile in WordPress folosind admin bar-ul.

Prima data trebuie sa instalezi si sa activezi plugin-ul „Plugin Toggle”. Acest plugin functioneaza din prima si nu sunt necesare nici un fel de setari pentru configurarea lui. Dupa instalare, plugin-ul adauga un nou meniu in admin bar-ul WordPress numit Plugins. Mergand cu cursorul deasupra lui, meniul va rula in jos si va afisa toate plugin-urile instalate pe site-ul tau WordPress.

Deasemenea, toate plugin-urile activate apar cu alb si toate plugin-urile dezactivate apar cu gri. Pentru a activa sau dezactiva un plugin trebuie doar sa dai click pe numele lui. Rapid si eficient nu-i asa?

Scopul WordPress admin bar este sa-ti puna la dispozitie scurtaturi spre ecranul administrativ, in orice pagina a site-ului tau te-ai afla. Plugin toggle este un exemplu bund de folosire a admin bar-ului. Po-ti sa-ti adaugi propriile scurtaturi pe wordpress Admin Bar si chair sa le dezactivezi pentru toti utilizatorii, exceptand persoanele care au drept de administrator pe site-ul tau.

Daca v-am fost de ajutor, nu ezitati sa va abonati pentru a primi in continuare articolele ce vor fi publicate pe site-ul nostru.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*