Cum e cu barbia dubla?

Unele dintre noi se confrunta cu problema barbiei duble si, problema cea mai mare este aceea ca nu stim care sunt remediile pentru ceea ce se intampla cu noi. Aceasta barbie dubla este o imperfectiune ce ii afecteaza in egala masura pe barbati, ca si pe femei, la un moment dat. In cazul nostru, al femeilor, ea se poate masca, intr-o anumita masura, prin intermediul machiajului.
Unii specialisti vorbesc si despre gimnastica gatului, o practica pe care altii, insa, o contesta si o considera ca fiind parte dintr-un „folclor fals”. Concluzia tuturor acestor specialistil este ca avem nevoie de o alimentatie corecta, daca ne dorim sa scapam de depozitele de grasime in exces asezate comod in oricare zona a corpului.

Alimentatia corecta impune, automat si un stil de viata corect, caracterizat prin consumul de alimente neprocesate, prin miscare si cel putin doi litri de apa pe zi. O astfel de viata ne va ajuta sa scapam de orice astfel de defomare a corpului si va preveni aparitia ei, ulterior. Asa ca, dragele mele, dupa cum am mai mentionat si in alte articole, singura cale de a fi sanatoase si de a arata sanatos este aceea de a avea o alimentatie sanatoasa, alimentatie care sa ne faca sa fim suple si sa ne simtim bine intr-un corp perfect. Deci, va urez spor la a manca sanatos!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*