Cum a evoluat blogging-ul

In mediul online, blogurile au fost poate printre primele tipuri de site-uri care au reusit sa stranga o multime de adepti, atat de partea scriitorilor cat si de cea a cititorilor. In scurt timp insa, foarte multi si-au dat seama ca online-ul are sansa sa fie maret prin castigurile pe care le poate aduce.

Astfel, fosti bloggeri cat si detinatori de afaceri in offline indreptandu-se spre crearea de site-uri pentru diverse castiguri, blogurile au ramas oarecum in urma. Cu toate aceste, blogurile sunt inca o parte importanta a mediului online.

Dupa ce lucrurile s-au stabilizat, online-ul a inceput sa cunoasca doua mari inclinari ale utilizatorilor: cumparaturi si citit. Cumparaturile presupun insa mai mereu activitatea de citit in prealabil pentru ca nu-i asa, cu totii dorim ca mai inainte de a cumpara sa citim despre ce cumparam.

Astfel, cei care nu s-au indreptat spre site-uri ci au ramas la blogging, au ajuns la un moment dat sa preia functia de influenceri ai mediului online. Blogurile devin astfel locurile de informare pentru toti cei care doresc sa cumpere din online.

In acest sens, au de castigat atat site-urile cat si blogurile. Blogurile au de castigat pentru ca au acum ocazia sa influenteze o masa de oameni in domeniul cumparaturilor.

Site-urile, bineinteles, pentru ca au la dispozitie acele locuri optime in care sa-si promove continutul, produsele si/ sau serviciile.

Blogging-ul ia astfel o noua fata, nemaifiind vorba acum doar despre blogger-ul in sine ci mai mult despre cunostintele lui si experienta pe care o are in mediul online. Ei pot astfel sa recomande si in schimbul recomandarilor, sa obtina diverse castiguri.

Pentru toti cei care la un moment dat au renuntat la blogging, chiar daca aveau foarte multi vizitatori, e timpul constientizarii potentialelor castiguri la care acum nu mai au acces.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*