Culturi bogate in sere – avantajele foliei duble

culturi in sera

Calitatea plantelor, implicit a legumelor crescute intr-o sera sau un solar, este direct influentata de un cumul de factor. De importanta majora in procesul de crestere a acestora este folia cu care solarul este acoperit, reprezentand deci un element de baza. Nu oricum, ci numai fiind profesionala aceasta poate asigura protectia necesara dezvoltarii lor.

Din randul optiunilor regasite astazi pe piata, folia dubla devine un reper general pentru agricultori. Asta se datoreaza faptului ca si-a dovedit utilitatea in nenumarate randuri, deci avantajele sale nu au fost trecute cu vederea.

In comparatie cu o folie simpla, care se caracterizeaza printr-un singur strat, aceasta se distinge prin faptul ca retine eficient caldura in interior si totodata prezinta un nivel mai scazut de senzibilitate la grindina sau adverse meteorologice. Pentru a te putea bucura de o cultura bogata si sanatoasa, e absolut necesar sa bifezi si astfel de aspecte. Folia dubla se inscris cu succes in randul articolelor care nu ar trebui sa lipseasca din dotarea unei sere sau a unui solar.

Conteaza desigur si de unde faci o astfel de achizitie. Descopera produsele pe care ti le pune la dispozitie NuOricum.ro, magazin online specializat in produse fitosanitare. Atunci cand alegi intelept, ai certitudinea ca si rezultatele vor fi pe masura asteptarilor tale.

Folia dubla pentru sere si solarii, de la NuOricum

Iata care sunt cateva dintre avantajele prin care se evidentiaza o astfel de folie, de altfel si motive pentru care constituie o investitie pe care orice cultivator ar trebui sa o aiba in vedere.

Plusurile termice – o astfel de folie este avantajoasa indiferent de anotimp. Este eficienta primavara si vara prin faptul ca nu permite stresul termic asupra culturilor, iar iarna pentru ca mentine eficient caldura in interior. In functie de care vor fi temperaturile externe in sezonul rece, de exemplu, in interior temperatura va fi cu pana la 7 grade mai mare.

Plusurile mecanice – de mentionat este faptul ca folia rezista cu succes la intemperii, deci vantul puternic si grindina nu mai sunt o problema de speriat. Rezistenta este asigurata si de stratul dublu protector al ei. In conditiile in care nu este necesara repetarea investitie la un timp prea scurt, iata ca devine mult mai avantajoasa decat alternativele. Fisurile, in cazul acesteia, apar mult mai greu.

Avantajul luminii  – chiar daca si o folie in strat unic asigura o lumina potrivita in sere si solarii, iata ca una in strat dublu este mai eficienta pentru ca actioneaza ca un perete dublu, cu o perna compacta de aer. Difuziunea de lumina este inteligent favorizata astfel, plantele bucurandu-se de lumina naturala necesara pentru a se dezvolta corespunzator.

Afla mai multe despre o astfel de folie si comanda cantitatea necesara, la un cost rezonabil, de pe nuoricum.ro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*