Culorile si puterea acestora

culori
culori

Rozul calmeaza nervii. Pacienti nervosi si prizonieri batausi? Rozul este o culoare calmanta care este folosita in mod obisnuit pentru a vopsi peretii celulelor inchisorilor, dar si a institutiilor de boli mnetale pentru a ajuta la subjugarea si stapanirea celor care ies de sub control. Asadar, culoarea roz are cu siguranta un loc folositor si un scop in aceasta viata, altul decat doar decorarea rochiilor de bal si a caselor de vis ale papusilor Barbie.

Culorile aprinse  te pot ajuta sa iti faci prieteni multi.

culori

Asta inseamna ca daca tu preferi culoarea negru si culorile neutre in schimbul culorii violet sau portocaliu, poate fi timpul sa adaugi un pic de culoare unei garderobe prea inchise pentru a face o prima impresie mult mai buna.

Cine stie? Asta ar putea insemna diferenta dintre a obtine un job si a-ti intalni iubitul sau iubita mult visata, sau dintre a locui singur si a te trezi deodata cu o bere alaturi si cu o persoana adulce intr-o dimineata de marti.

Albastrul este cea mai populara culoare printre oameni. Culoarea albastru este cea mai preferata culoare din lume, culoarea violet sau lila clasandu-se pe locul doi dupa aceasta. Un enorm procentaj de 40% dintre oamenii din toata lumea alege culoarea albastru drept culoarea favorita din tot curcubeul, cu cei care iubesc movul fiind in urma acestui procent de 40%.

Culorile pot fi foarte infricosatoare. Cromofobia este frica rara, persistenta si irationala de culori. Unii oameni au anumite afectiuni si tulburari care ii vor face sa reactioneze foarte puternic la anumite nuante sau tonuti de culori, in timp ce altii vor incerca sa evite cu totul unele culori. Unele simptome ale acestei fobii sunt si greata, ameteala, resiratie taiata sau sacadatam panica, batai neregulate ale inimii si anxietate, dar si tensiune ridicata,  dureri usoare de cap si tremur.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*