Culori frumoase

culori frumoase
culori frumoase

Negrul este o culoare favorita a tuturor femeilor datorita mai multor motive. Si primul cred ca ar fi proprietatea sa de corectare a imperfectiunilor. Poti ascunde orice defect al trupului prin purtarea inteligenta a culorii negru in tinute. Te poate ajuta sa arati mai slaba si mai gratioasa. Sfatul meu aici este sa nu pui, totusi, accesorii si sa te impopotonezi degeaba pentru ca acestea pot desfigura pana si cel mai perfect corp si te poti transforma intr-un mare punct negru.

Aceasta culoare transmite un mesaj de profesionalism si de sofisticat si poate fi asortata foarte simplu cu orice culoare iti doresti. Mai mult de atat, barbatii adora femeile imbracate intr-o mica rochita neagra. Pentru mai mult de 90 de anji, inventia lui Coco Chanel ocupa primele locuri printre hainele favorite ale femeilor de pretutindeni. Daca vei purta negru la birou, vei oferi un mesaj de lidership.

Atunci cand alegem hainele negre, trebuie sa avem in evidenta tesaturile si sezonul de afara. Rochiile de lana si jachetele sunt esentiale atat toamna, cat si iarna. Insa vara este mai bine sa optezi pentru chifon si satin, si te vei simti mult mai confortabil sub razele soarelui. Uita de materialele sintetice. Unul dintre cele mai mari plusuri ale purtarii culorii negru este faptul ca poti experimenta cu accesoriile. Mai mult de atat, rujul rosu sau cherry te va face sa arati special fara sa faci prea mare lucru.

Griul nu este atat de plictisitor pe cat am crede. Este de fapt o culoare incredibila de adaugat in garderoba ta. Este atat de atragatoare pentru barbati, de vreme ce trimite un semnal de finete, confort etc. Mai mult de atat, este o culoare potrivita pentru munca. Griul este o culoare neurra si se potriveste cu aproape orice. Oamenii asociaza de obicei culoare gri cu intelepciunea, inteligenta si discretia. Nu uita ca ale naostre creiere sunt facute din materie cenusie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*