Cu si despre homeopatie

despre homeopatie
despre homeopatie

Homeopatia este un tratament medical bazat pe utilizarea de substante foarte diluate, tratament care sustin specialistii ca este o alternativa la medicamentele si la tratamentele medicamentoase obisnuite si care poate face corpul si organismul sa se vindece de unul singur.

Se spune ca remediile homeopate au un efect asemanator ca si  remediile placebo, si ca principiile pe care este bazata homeopatia nu sunt foarte populare printre oamenii de stiinta. Si totusi, aceasta alternativa la tratamentele si medicamentatia obisnuita este destul de mult folosita si chiar da roade printre bolnavii care nu mai au alta solutie de vindecare.

Homeopatia este o medicamentatie complementara sau alternativa, asa cum spuneam si mai sus. Asta inseamna ca homeopatia este diferita din mai multe puncte de vedere importante pentru tratamentele care fac parte din medicina conventionala din vest.

Un principiu central al acestui tratament este faptul ca o substanta care cauzeaza anumite simptome de boala cuiva poate vindeca de asemenea acea boala si indeparta acele simptome. Un al doilea principiu legat de aceasta alternativa se bazeaza in jurul unui proces de diluare si de agitare a pacientului aflat sub tratament. Poate suna ciudat, insa lucrul acesta chiar da roade iar cei care au incercat acest remediu sunt dovezile vii ale eficientei homeopatiei.

Pentru a testa eficienta si rezultatele pozitive oferite de un asemenea remediu homeopatic, poti consulta pagina doctorfiruti.ro, unde poti consulta un specialist in homeopatie si unde poti incerca tot felul de solutii si de remedii homeopate pentru ameliorarea sau chiar tratarea absoluta a bolii sau afedctiunii tale.

Oricum, nu ai nimic de pierdut si merita a se incerca si aceasta varianta de tratament, mai ales daca esti fara speranta. Oricine este in cautare de tratamente individualizate si personalizate bazate exact pe simptomele pe care le prezinta afectiunea sa, ar face bine sa apeleze la homeopatie pentru ca nu ii va parea rau.

Practicienii cred ca pe cat de mult o substanta este diluata in acest fel, cu atat mai mare este puterea sa de a trata simptomele unei boli sau afectiuni. Multe remedii homeopate constau in substante care au fost diluate de mai multe ori in apa pana cand nu a mai ramas nimic din substanta initiala.

Homeopatia este folosita pentru a trata o mare varietate de afectiuni, inclusiv afectiunile fizice cum ar fi astmul si afectiunile psihice cum ar fi depresia. Au fost facute o gramada de investigatii si de cercetari care sa dovedeasca eficienta homeopatiei si binenteles ca acestea au avut si rezultate pozitive. Homeopatia este de obicei practicata in mediul privat si remediile homeopate pot fi disponibile in farmacii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*