Clessidra – aliatul tau in lupta cu centimetrii din jurul taliei

Din cele mai vechi timpuri si pana in ziua de azi, femeile au fost preocupate de felul in care arata si, mai presus de acest lucru, de felul in care sunt percepute in societate. Nevoia constanta de acceptare le impinge pe acestea sa apeleze la diverse tehnici prin care sa ajunga sa aiba o silueta de invidiat.

 

Fie ca vorbim aici de diete alimentare, fie ca vorbim despre activitati sportive in sali de antrenament, fie ca apeleaza chiar la liposuctie, femeile sunt mereu in cautare de noi si noi metode cu ajutorul carora sa slabeasca intr-un timp cat mai scurt cu putinta.

 

Metodele descrise mai sus implica anumite constrangeri, sacrificii si eforturi ce ar trebui depuse in acest sens. Si, cum de obicei, nu suntem obisnuiti sa depunem eforturi pentru perioade mari de timp, ajungem sa renuntam la unele din metode intr-un timp relativ scurt.

 

Exista o metoda noua cu ajutorul careia sa pierdem centimetri din talie: corsetul modelator. Eficienta acestuia se vede in timp, dar nu cere sacrificii din partea noastra.

 

O talie de invidiat cu ajutorul corsetelor modelatoare de la Clessidra

 

Magazinul online Clessidra – https://www.clessidra.ro/ cu o experienta de 5 ani in domeniul produselor de remodelare corporala, ofera celor interesati o gama larga de articole ce au ca scop principal reducerea centimetrilor din jurul taliei.

 

Vorbim aici despre doua colectii de corsete speciale pentru modelarea taliei: colectia Essentials si colectia Premium. Corsetele furnizate de Clessidra sunt confectionate din latex si non latex, disponibile in diverse grade de compresie.

 

Cum actioneaza acestea asupra taliei? Ei bine, materialele din care sunt confectionate produc o compresie si o termosudatie in zona taliei si astfel, aceasta pierde din centimetri. Se recomanda purtarea lor oriunde si oricand.

 

Spre deosebire de centurile din neopren care sunt recomandate a fi folosite doar in timpul activitatilor sportive, centurile modelatoare se pot purta si de catre persoanele sedentare sau care petrec o mare parte din timp la birou.

 

De asemenea, acestea sunt indicate si pentru perioada post natala, fiind perfecte pentru femeile care doresc sa isi redobandeasca talia pe care o aveau inainte de sarcina.

 

In cadrul magazinului Clessidra regasim corsete de orice marime, incepand de la XXS si pana la 7XL, asadar indiferent de conformatia corporala, fiecare isi poate gasi corsetul potrivit.

 

Purtate zi de zi, efectele acestora vor incepe sa se vada in scurt timp, talia va fi mai supla si nu exista riscul ca aceasta sa redevina la forma anterioara dupa ce renuntam la a le purta.

 

Cele interesate sunt invitate sa descopere intreaga colectie de corsete modelatoare din cadrul magazinului Clessidra, accesand site-ul oficial.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*