Cineva trebuie sa faca si munca mai putin placuta

Multi se plang de ceea ce fac, fie ca la un moment dat nu mai au aceeasi placere cu care lucreaza caci se schimba conditiile, regulile, fie ca partea financiara nu mai satisface. Pentru altii munca pe care o fac starneste o oarecare teama la inceput. Asa cum criminalistii refac firul povestii unui deces, asa cum la morga sunt analizate cadravele astfel de meserii nu sunt pentru oricine.

Povestea lui Sally este foarte apropiata de acest domeniu. Munca sa in Marea Britanie, mai exact in biroul sau din Cambridge, este de a urmari filmuletele pornografice pentru a urmari cazurile de copii abuzati. Socant ca si prim gand in timp obisnuinta si-a spus cuvantul. Mai mult decat atat aceasta munca a aratat si concretul efortului depus in urmarirea unor astfel de clipuri postate pe internet. Peste 100,000 de site-uri cu un continut indecent in ceea ce priveste minorii au fost inchise si infractori prinsi. Cineva trebuie sa faca si aceasta munca desi nu este onoranta cand vine vorba de analiza fotografiilor si a clipurilor ce se posteaza pe internet.

Influenta jobului in viata personala este inevitabila. Asa cum criminalistii isi aduc aminte primul lro caz, cum timid paseau la locul faptei Sally povesteste cum la inceput indignarea era o prezenta permanenta si din cauza jobului ajunsese sa slabeasca foarte mult, sa piarda din greutate. Asta pana cand gasesti rostul muncii tale, pana cand realizezi ca ceea ce faci are un scop precis si ajuta intr-o oarecare masura. In cazul lui Sally alaturi de grupul de voluntari care au in vedere protectia minorilor munca este cu dublu sens caci pe langa faptul ca infractorii si responsabilii de vina pentru astfel de aparitii sunt inchisi, condamnati ceea ce socheaza vizual dispare de pe internet; site dupa site cu astfel cu fotografii cu minori abuzati se limiteaza pentru ca si restul publicului, utilizatorilor sa fie oarecum protejati.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*