Celebritati cu transformari incredibile

celebritati

celebritatiSi barbatii si femeile actori de la Hollywood au avut multe de facut si de suferit pentru a juca roluri pe care altfel nu ar fi putut sa le joace. Unii au trebuit sa se infometeze, altii au trebuit sa isi petreaca timpul inchisi in spitale de nebuni ca sa isi inteleaga personajul. Alte asemenea staruri a trebuit sa isi taie parul direct la filmari, pe cand altii au trebuit sa se uratasca foarte tare pentru rolurile in cauza.

Charlize Theron

De exemplu, pentru a juca rolul de prostituata si de ucigasa in serie in filmul Monster, in rolul personajului Aileen Wuornos, Charlize Teron, care de atfel este foarte frumoasa si subtire, a trebuit sa se ingrase si sa poarte dinti falsi. Rezultatul final nu arata deloc ca Teron, ci totul  o indica pe ucigasa de oameni. Charlize este o actrita foarte talentata si curajoasa, de aceea a si castigat Oscarul pentru acel rol.

A dovedit ca poate sa se riste pentru rolurile sale si nu ii pasa doar de rolurile in care arata bine si are roluri pozitive. In timp ce majoritatea femeilor vor sa scape de kilograme in plus, Charlize Teron a pus acele kilograme pe ea fara nici o problema. Si a meritat!

Tom Hanks

Pentru a juca o victima dintr-un avion prabusit in filmul castigator de Oscar din anul 2001, Castaway, actorul Tom Hanks a trebuit sa slabeasca destul de mult si sa isi creasca una dintre cele mai ciudate barbi din istoria filmului. Filmatul pentru acest film chiar a ajuns la o lacuna, in timp ce Hanks continua sa slabeasca pentru transformarea sa in tolul in cauza. Acest actor rata foarte bine in orice film ar juca indiferent de felul in care arata si se transforma.

Si actorii sunt oameni si totusi, datorita profesiei lor, trebuie sa arate in anumite feluri pentru filme. Trebuie sa slabeasca, sa se tunda scurt, sa isi vopseaca parul, sa isi lase parul sa creasca lung, sa isi lase mustata, barba si sprancenele nefacute si asa mai departe.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*