Cele mai bune gadgeturi de la CES 2014

Pebble Steel
Pebble Steel

Din toata gama de produse prezente la CES 2014, am incercat sa le alegem pe cele mai inovative si mai interesante, cele mai importante si cele mai cool.

Oculus Rift 

Pentru al doilea an la rand, Oculus Rift a fost unul din cele mai cool gadgeturi vazute la CES. Noul prototip al companiei urmareste incredibil de bine miscarile capului, oferindu-ti posibilitatea de a privi tot din cat mai multe unghiuri. De exemplu, te poti apleca, poti intoarce capul si chiar te puti uita dupa colt. Au ajuns foarte aproape si de eliminarea totala a lag-ului. Acum nu se mai observa nici un fel de blur in momentul in care misti capul. Este categoric unul din acele produse care stii ca va schimba totul cand va fi lansat pe piata.

Sony Handycam FDR- AX100

Este super cand vezi o companie ca reuseste sa scoate produse noi la preturi foarte bune. Anul aceste la CES, Sony a reusit asta cu o camera video 4K. La 2000$, Sony Handycam FDR – AX100 costa jumatate din cat costa modelul FDR-AX1 anul trecul. Si mai bine chiar, are in dotare acelasi senzor excelent pe care il intalnim in camerele excelente ca RX100 si RX10. Nu in ultimul rand, poti transfera clipurile inregistrate, direct prin intermediul Wi-Fi si NFC.

Pebble Steel

Anul acesta, Pebble a rusit sa rezolve doua mari plangeri ale clientilor smartwatch-urilor: lipsa unei functionalitati complexe si aspectul neprofesional. Noul Pebble Steel imbina stilul unui ceas clasic pentru barbati cu noile functionalitati adaugate. Una din cele interesante este una strans legata de Mercedes. Iti spune cat ai mers, cat combustibil mai ai in rezervor si care este presiunea rotilor, fie ca esti sau nu aproape de masina. De asemenea, puteti configura cele trei butoane ale smartwatch-ului pentru actiuni rapid. Costa 250$ si deja este pe piata.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*