Ceaiul de ginseng

Ginseng

GinsengGinseng-ul a fost o data atat de valoros incat era schimbat pentru matase si avae pretul chiar mai mare decat cel al aurului. Chiar si astazi, este popular ca si planta medicinala, incat este folosita in diferite forme.

Ginseng este o planta pereniala cu o radacina carnoasa, ce este folosita in scopuri medicinala. Se crede ca ar fi originat in muntii din Manchuria in China si a fost folosit pentru aproximativ 5000 de ani. Era numit „Ren Shen” de oamenii antici din China. „Ren Shen” inseamna „Radacina Omului” si se refera la forma ca a omului a radacinii Ginseng. Chinezii aveau o credinta puternica in ginseng, si il considera oarecum revigorant, toate ierburile ce vindeca o varietate de afectiuni.

Poti sa faci ceai din radacina plantei ginsesng. Acest ceai se spune ca are o multime de proprietati de vindecare si de oferire a energiei. Poti folosi radacini proaspete sau uscate pentru pregatirea ceaiului. In zilele noastre, ceaiul ginseng este o bautura pe baza de plante populara in toata lumea si este folosita de oameni pentru proprietatile sale de improspatare.

Beneficii de sanatate

  • Desi, sustinatorii medicinei alternative sustin ca ginsengul poate vindeca o multime de boli, pana acum, nu exista dovezi substantiale pentru a dovedi eficienta acestei plante. Chiar si asa, o multime de oameni consuma ceaiul foarte des.
  • Ginsengul ar putea ajuta la stimularea productiei proteine impotriva corpului, ce ajuta in lupta cu raceala.
  • Ar putea ajuta si in reglarea nivelului de zahar din sange la diabetici.
  • Se spune ca radacina de ginseng ajuta la imbunatatirea calitatii de somn, de asemenea stimularea starii in general.
  • Consumul obisnuit de ceai pe baza de plante ajuta in lupta cu oboseala si lipsa de energie. Ginsengul are potentialul de a creste nivelul de energie in pacientii de cancer.
  • Beneficiile ceaiului ginseng include puterea sa de a calma disconfortul asociat cu menstruatia.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*